De grootste Nationale Gezondheidszorg Verenigingen

De grootste Nationale Gezondheidszorg Verenigingen

Een gezondheidszorg vereniging is als een gezondheidszorg club bestaat uit verschillende mensen of organisaties die werken in de gezondheidszorg. Sommige gezondheidszorg associaties bestaan ​​uit, bijvoorbeeld, verpleegsters of hospice werknemers. Andere gezondheidszorg verenigingen hebben leden die verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen, klinieken of andere gezondheidszorg gerelateerde organisaties of bedrijven zijn.

Nationale Vereniging voor Thuiszorg en Hospice

De Nationale Vereniging voor Thuiszorg en Hospice (NAHC) vertegenwoordigt thuiszorginstellingen, thuiszorg aide organisaties, leveranciers van medische apparatuur en hospices. De NAHC is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het beroep en zorgen voor een betere regelgeving voor de organisaties die het vertegenwoordigt.

Nationale Vereniging voor Thuiszorg en Hospice
228 Seventh St. SE
Washington, DC 20003
202-547-7424
nahc.org

American Health Care Association

American Health Care Association (AHCA) is de grootste post-acute en langdurige zorg aanbieders vereniging in de Verenigde Staten. Het merendeel van de werknemers de AHCA vertegenwoordigt zijn verantwoordelijk voor de gezondheid van ouderen, gehandicapten en hulpbehoevende Amerikanen. Het hoofddoel van deze vereniging is om alle informatie, educatie, verandering en administratieve instrumenten om de gezondheid op lange termijn providers van het land. De AHCA werd opgericht in 1949 met de doelstellingen van de verbetering van de normen voor verpleeghuizen, veilige erkenning en goedkeuring voor het werk in verpleeghuizen van het publiek en haar ambtenaren, en te bevorderen en aan te nemen educatieve, wetgevende, begrip en samenwerkingsprogramma's.

American Health Care Association
1201 L Straat NW,
Washington, DC 20005
202-842-4444
ahcancal.org

National Medical Association

De National Medical Association (NMA) missie is "om de kunst en wetenschap van de geneeskunde te bevorderen voor mensen van Afrikaanse afkomst door middel van onderwijs, belangenbehartiging en het gezondheidsbeleid voor de gezondheid en welzijn te bevorderen, gezondheid verschillen weg te werken en te ondersteunen arts levensvatbaarheid." De NMA is de verwezenlijking van dit doel al meer dan 30 jaar met de deelname aan gefinancierd door de federale, provinciale, lokale en particuliere middelen voor de programma's. Lid van de NMA onder artsen, academische medische wetenschappers, militaire artsen en andere medische en chirurgische specialisten.

National Medical Association
1012 Tiende St. NW
Washington, DC 20001
202-347-1895
nmanet.org