De gevaren van eiwitsupplementen

Veel mensen gebruiken eiwitsupplementen in inspanningen om vet te verliezen, voeg spiermassa, of krijgt een energie boost. En het gebruik van eiwitsupplementen heeft een lange geschiedenis. Hoewel deze supplementen effectief zijn, sommige studies blijkt dat te veel eiwitten in het dieet van supplementen gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid op lange termijn.

Geschiedenis

In de late jaren 1930, Eugene Schiff ontdekte een techniek die effectief verwerkt de wei van melk voor menselijke consumptie. Hij creëerde Schiff Bio-Foods, een bedrijf dat verwerkt en verpakt de eerste eiwitsupplementen. Wereldoorlog II veroorzaakte een stijging van de vraag naar niet-bederfelijke voedingsmiddelen die hielp populariseren eiwitsupplementen, zoals melkpoeder, eieren en soja-eiwit. Maar in 1977, de Food and Drug Administration waarschuwt dat het gebruik van eiwitsupplementen gevaarlijk kan zijn. Er wordt aangehaald 16 sterfgevallen bij vrouwen die waren het nemen van vloeibaar eiwit supplementen om gewicht te verliezen.

Misvattingen

Veel gewichtheffers en bodybuilders nemen aan dat het verhogen van eiwit via supplementen zal hen helpen de spieren sneller te krijgen. Het consumeren van extra eiwitten niet echt veel doen in de richting van het verhogen van spiermassa en kracht. Bovendien, het nuttigen van te veel eiwit via supplementen kan schade toebrengen aan het lichaam.

Effecten

Bij het nemen van eiwitsupplementen, aandacht besteden aan de hoeveelheid eiwitten die je consumeert. Waarbij teveel eiwit kan een opeenhoping van toxische ketonen in het lichaam. Als gevolg daarvan worden de nieren harder geduwd om gifstoffen spoelen uit je lichaam. Als uw nieren werken om de ketonen te elimineren, je lichaam verliest water, die u kunt in gevaar voor uitdroging. Te veel eiwit kan ook bijdragen tot botverlies, en er kan een verband tussen overmatige eiwitinname en kanker.

Overwegingen

Jonge mannen en vrouwen gebruiken eiwitsupplementen hoop dat ze kan een snelle oplossing te helpen hun lichaam te veranderen vinden. Supplement providers richten deze groep door pitching het idee dat een supplement zal helpen de tiener te verliezen of snel gewicht te krijgen. Maar niet alle eiwit supplementen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA). Met zo veel producten overspoelen de markt, is de FDA niet de tijd of personeel om ze allemaal te regelen.

Het voorkomen

Bewaken van de hoeveelheid eiwit die je in je lichaam. Volgens de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH), moet u 0,36 gram eiwit te consumeren voor elke pond van uw lichaamsgewicht. Ook moet eiwit alleen make-up ongeveer 15 procent van de totale hoeveelheid calorieën die je dagelijks in te nemen in. Je moet ook grondig onderzoek een eiwit supplement alvorens het te gebruiken.