De gemiddelde kosten van Invisiline

De gemiddelde kosten van Invisiline

Invisalign is een tandheelkundige behandeling voor scheve tanden, dat is een alternatief voor bretels. Het elimineert de noodzaak van draden en metalen werk dat pijnlijk kan zijn en, in sommige gevallen, lelijke. Er is geen universele kosten nummer van de Invisalign procedure, en er zijn verschillende factoren die de totale kosten van de behandeling beïnvloeden.

Functie

De Invisalign behandeling maakt gebruik van plastic mallen die speciaal zijn gemaakt voor uw tanden langzaam bewegen de tanden in de juiste positie. Elke twee weken worden de mallen vervangen door degenen die iets rechtere totdat uw tanden zijn in de juiste posities zijn. De Invisalign mallen zijn doorzichtig en hebben niet de sociale stigma van de traditionele metalen beugels niet te creëren.

Voordelen

De Invisalign procedure begint met het gebruik van 3-dimensionale computer-technologie om een ​​exact beeld van uw tanden en kaak te creëren. Dan creëert een digitale weergave van uw Invisalign beugels en afleidt precies hoe lang de behandeling zal duren. U maakt kennis met uw gehele behandelplan zien voordat ooit het verlaten van het kantoor en in staat om te bepalen of de Invisalign behandeling geschikt is voor u zal zijn.

Gemiddelde kosten

Volgens Invisalign.com, vanaf 2010 het nationale gemiddelde kostprijs van de behandeling is ongeveer $ 5.000, maar kan zo laag zijn als $ 3.500 voor eenvoudiger gevallen. Er zijn vele factoren die de totale kosten van de behandeling, met inbegrip van de eigen orthodontische honoraria van de individuele aanbieders, de kosten van levensonderhoud in uw omgeving, en de lengte van de tijd die je nodig hebt om de mallen hoe langer je ze gebruikt te gebruiken (kan beïnvloeden De duurdere procedure).

Verzekeringen

Uw verzekeringsmaatschappij kan dekken Invisalign als een orthodontische procedure, maar moet u vooraf te weten komen. Er kunnen verschillende co-betaalt, eigen risico en de dekking, omdat dit niet een traditionele medische procedure. Uw verzekeringsmaatschappij kan dit een keuzevak procedure te overwegen. Dit alles kan invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Overwegingen

Er zijn alternatieve manieren om te betalen voor de procedure buiten de verzekering. Uw werkgever kan een flexibele uitgaven rekening programma waarmee u een bepaalde hoeveelheid geld beschikbaar is voor medische kosten hebben aan het begin van het jaar dat u kunt gebruiken. Ook de arts of Invisalign hebben opties voor financiering door derden, vergelijkbaar met de lening methode die u kunt gebruiken bij het kopen van een auto.