De beste remedies voor een Sour Maag

Een zure maag wordt vaak veroorzaakt door de ophoping van zuren in de maag. Ook bekend als zure oprispingen, brandend maagzuur is waarschijnlijk deze aandoening vooral als het zuur begint te back-up in de slokdarm kruipen begeleiden,. Het vinden van de beste remedies voor een zure maag kan u toestaan ​​om het zuur te verminderen en verlichten uw ongemak.

Een hapje eten

Wanneer u een zure maag, het eten van iets kleins kan helpen absorberen het zuur in je maag, de indigestie verlichten. Zacht voedsel, zoals crackers, het beste werken. Zure voedingsmiddelen en zoete vruchten kan bevorderen het zuur, waardoor je het gevoel erger.

Consumeer Water

Wanneer de gevoelens van een zure maag beginnen, probeer dan het drinken van een klein glas koud water. De eenvoud van het water spijsvertering en niet verder uw ongemak verergeren. Het is belangrijk om cafeïne en suikerhoudende dranken te vermijden tijdens het misselijk gevoel. Sip het water langzaam terwijl u zit of staat. Vermijd liggen, terwijl het drinken.

Elevate Your Bed

Wanneer mensen liggen te snel na het eten, kan het zuur in de maag back up, waardoor een zure maag. Als dit gebeurt, prop je hoofd omhoog op extra kussens om hoogte te verhogen. Op deze manier houdt het maagzuur uit te bouwen en zorgt voor een effectievere spijsvertering.

Antacida

Antacida werken door het neutraliseren van de zuren in je maag. Deze moeten worden genomen met de eerste tekenen van brandend maagzuur of indigestie, als ze een paar minuten duren om te werken. U kunt een antacidum mengsel te maken door het toevoegen van 1/2 theel. van zuiveringszout om een ​​glas water.