De beste remedie voor mannelijke urine-incontinentie

Urine-incontinentie is uiteindelijk een aandoening waarbij je niet meer in staat om de evacuatie van de controle over de blaas. Voor mannen, een soort van prostaat probleem is meestal de belangrijkste oorzaak van deze aandoening, maar u kunt ook dit verontrustend probleem ervaren als gevolg van leeftijd, alcohol, infecties, medicatie, spinale afwijkingen of eenvoudige vloeistof verbruik. Om beste remedie dit incontinentie, is het sterk aanbevolen dat u de oorzaak van het probleem, als de behandeling wordt vaak bepaald door uw specifieke diagnose.

Infectie

Als de incontinentie is het gevolg van een soort van bacteriële infectie, zoals het geval van een urineweginfectie of bacteriële prostatitis zou worden, zal uw arts meestal voorschrijven een antibioticakuur om eerst het lichaam ontdoen van de bacteriën. Antibiotica worden via de mond ingenomen gedurende een bepaalde periode, meestal ergens tussen de twee en vier weken. Zodra de infectie is uitgeschakeld, zal de incontinentie vaak zelf op te lossen.

Uitbreiding

Bij incontinentie wordt veroorzaakt door een vergroting van de prostaatklier, de beste wijze van behandeling omvat gewoonlijk iets van medicatie. Alfa-blokkers zijn de meest voorkomende recept medicatie, maar je kan ook worden gegeven een enzym-remmer, of zelfs een cursus van de behandeling, zoals een magnetron, laser of radiofrequente ablatie, om de grootte van uw prostaat te verminderen. Het exacte verloop van de behandeling hangt af van de ernst van de uitbreiding binnen deze klier, maar zodra de behandeling begint, urine-incontinentie wordt minder en minder een probleem.

Kanker

Bij prostaatkanker de oorzaak van urine-incontinentie, behandeling bestaat vaak de standaard behandelingen van kanker, zoals bestraling, hormonale therapie of prostatectomie (verwijdering van de prostaat) om de kanker te behandelen, gevolgd door andere vormen van urine therapie, zoals blaas "omscholing" en vocht management, om de incontinentie te genezen.

Blaastraining is een tweeledig proces waarin je de blaas te trainen door het uitstellen van het plassen voor bepaalde perioden in combinatie met het leren om uw blaas volledig te ledigen elke keer dat u plassen. Na verloop van tijd, de incontinentie vermindert vaak tot het punt waar je de controle over je blaas kan herwinnen.

Fluid management is ook een effectieve methode voor de behandeling incontinentie na een prostaat procedure. Met deze vorm van behandeling, u de hoeveelheid vocht die u verbruikt verminderen of veranderen de aard van de vloeistoffen die u verbruikt om het optreden van incontinentie te verminderen. Of uw arts kan aanbevelen dat u een vast schema vast te stellen voor badkamer trips. In deze situatie zou je niet per se te wachten op de drang om te urineren; zou je in plaats daarvan naar de badkamer om de paar uur om de blaas te legen, ook al is het een klein bedrag.

Spine

Als uw urine-incontinentie is het gevolg van een soort van spinale probleem, zoals een gescheurde of hernia, de wijze van behandeling houdt meestal de discrepantie binnen het ruggenmerg verhelpen. Het wijzigen van de activiteiten, met behulp van warmte en koude therapieën, en periodieke bedrust en pijnstillers en fysiotherapie geven vaak de schijf genoeg tijd om te genezen en zo de incontinentie te genezen. Echter, moet u mogelijk ook een chirurgische ingreep om de locatie van de schijf handmatig aan te passen en te verlichten de druk waardoor de incontinentie.

Andere problemen

Wanneer andere zaken tot urine-incontinentie, de wijzen van behandeling omvatten het eerste gedragsmethoden reeds vermeld, zoals blaastraining, vloeistofbeheer en geplande badkamer reizen, maar worden gebruikt in combinatie met medicijnen en procedures om de onderliggende aandoening. Voor veel mensen kan een recept van bepaalde medicijnen, zoals antidepressiva of anticholinergica, vaak verminderen aandrang helpen betere controle van de afvoer van de blaas. Anderen kunnen een chirurgische ingreep nodig om een ​​verzwakte blaassluitspier vervangen of veranderen van de positie van de blaas om urine-incontinentie te stoppen, dus praten met uw arts over welke opties voor u.