De beste remedie voor een kiespijn

Een geïnfecteerde tand kan een ellendige kiespijn geworden, en een huis remedie kan nodig zijn als je niet kunt zien een tandarts meteen. Een kiespijn gebeurt meestal wanneer tandbederf binnendringt of wanneer de pulpakamer is geïnfecteerd. Poets en flos je tanden als je voelt kiespijn komen. Loskomen van residu en stukken voedsel kan helpen verlichting brengen.

Sal Gargle

Meng 1/4 theelepel zout in een kopje warm water als de beste gorgelen remedie tegen kiespijn. Gorgelen met het mengsel zwiepende rond het gebied waar de kiespijn is tot drie minuten. Spit het zout gorgelen uit en spoel je

Knoflook

Leg een teentje knoflook met een beetje grof zout op de getroffen tand om te helpen de pijn te verlichten. Knoflook is een natuurlijk antibioticum en, met zout, het helpt voorkomen dat een infectie van vordert.

Olie van Kruidnagel

Olie van kruidnagel is een natuurlijke verdoving en kunnen worden gekocht bij elke drogist of in de supermarkt voedingssupplement gangpad.

Breng een druppel olie van kruidnagel op een watje of op je vinger. Wrijf de olie direct op de getroffen tand, terwijl het vermijden van het tandvlees of het slikken van de remedie.

Peper en Zout

Zout en peper zijn de beste oplossing te gebruiken op een kiespijn die wordt veroorzaakt door bacteriën. Neem een ​​snufje zout en zwarte peper, direct te plaatsen op de geïnfecteerde tand.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een natuurlijke antiseptische en kan worden gebruikt als een remedie voor kiespijn. Wrijf een druppel tea tree olie recht in de geïnfecteerde tand, ofwel met behulp van een watje of een van je vingers.

Tea tree olie is een goede antiseptische mond gorgelen dat helpt bacteriën te doden. Voeg twee druppels tea tree olie aan een glas water en draai hem rond in je mond voordat uitspugen.