De beste remedie voor Candida

De beste remedie voor Candida

Er zijn momenten dat candida albicans uit de hand kan groeien in de dikke darm. Hoewel dit gistachtige schimmels leeft van nature in het lichaam, kan deze overproductie een aantal aandoeningen veroorzaken. Veel mensen lijden aan hoofdpijn, gastrititis, netelroos, huiduitslag, mond spruw, pijn en zelfs auto-immuunziekten zoals Epstein-Barr virus en chronisch vermoeidheidssyndroom. Gelukkig zijn er remedies voor candida overgroei. De beste remedie voor candida is om de juiste combinatie van een betere voeding, supplementen, medicijnen en darmspoeling (of colon reinigt) in dienst.

Voeding en supplementen

Als u zijn gediagnosticeerd met candida, zal je nodig hebt om alle gist en gluten uit je dieet te elimineren. Dit kan een uitdaging zijn, omdat de meeste soorten brood, gebak, ontbijtgranen, pasta's, snacks en verpakte voedingsmiddelen bevatten beide. Een glutenvrij dieet wordt meestal elimineren gist ook. De meeste mensen met systemische gist problemen kunnen bruine rijst, die geen gluten bevat tolereren. Veel brood en pasta's zijn gemaakt van rijst. U kunt ook eten speltbrood als vervanger voor tarwe of meergranen brood. Als je van snacks, er zijn tal van glutenvrije crackers en koekjes gemaakt van pecannoten, amandelen en andere noten. Deze voedingsmiddelen zijn beschikbaar in de gezondheid-food gangpad bij de meeste grote supermarkten.

Supplementen zijn ook belangrijk voor het lichaam te bevrijden van overtollige candida. Probiotica kunnen helpen om het lichaam te ontdoen van deze schimmel, zoals spijsverteringsenzymen. Andere gist doden supplementen knoflook, Paul D'Arco thee, grapefruit zaad extract en Cat's Claw. Vaak kokosolie kan worden gebruikt in plaats van plantaardige olie te helpen elimineren de overgroei van candida.

U moet begrijpen dat wanneer gist sterft in het systeem, het produceert toxines. Deze reactie kan je je slecht voelt een keer. Echter deze bijwerking verdwijnen tijd als het systeem krijgt ontdoen van de gist.

Geneeskunde

De meeste artsen zullen nystatine aan candida behandeling voorschrijven. Dit komt meestal in poeder of pilvorm. Begrijp dat de artsen zijn niet voorstanders van een aantal van de bovengenoemde supplementen. Nystatine is niet verplicht een systemische Candida probleem te genezen. Het is aan jou om een ​​meer natuurlijke weg te nemen om het krijgen ook.

Als u een schimmelinfectie in het vaginale gebied, nystatine crèmes zijn beschikbaar. Maar de kans is dat deze symptomen zullen terugkeren als u niet uw dieet onder controle te krijgen. Dus een combinatie van behandelingen is nog steeds de beste optie.

Darmspoeling

Colonics worden vaak gebruikt om een ​​overgroei van candida behandelen. De belangrijkste reden is dat het sterven gist uitspuugt gifstoffen in de darmen. Als deze giftige stoffen niet worden verwijderd, kunnen ze hun weg maken in uw bloedbaan.

Colonics bijna essentieel voor mensen met ernstige symptomen, zoals die autoimmuunziekten. Een licentie colon therapeut houdt toezicht meestal de sessies. Tenminste zes sessies aanvankelijk bevelen. Mensen met meer chronische problemen zullen veel langer worden behandeld. Een gesloten systeem wordt gebruikt om de dikke darm met gezuiverd water spoelen. Maar liefst 30 liter water kan lopen door de drie delen van de dikke darm: De oplopende, dwarse en dalende secties (darmen). Klysma's komen niet dicht bij het bereiken van alle delen van de darmen. Woonunits veel onderbrekingen maken maar zijn effectiever dan klysma. De meeste mensen voelen zich beter na darmspoeling gedaan.

Sommige mensen gebruiken de dikke darm reinigt om zich te ontdoen van een schimmelinfectie. Deze komen meestal in poedervorm.