De beste manieren om de eetlust te onderdrukken

De beste manieren om de eetlust te onderdrukken

Je voelt dat vertrouwd gorgelend in je maag, je vertellen dat het tijd is om te eten. Deze hongerige gerommel zijn van uw lichaam manier om u te overtuigen om meer calorieën te verbruiken zodat het kan toevoegen aan zijn vetreserves. Maar grijpen de suiker-geladen snack je plotseling verlangen is niet de beste manier van handelen als je wilt afvallen. Vermijd hoge-carb voedingsmiddelen die snel verhogen uw bloedsuikerspiegel. In plaats daarvan eet voedingsmiddelen die de bloedbaan langzaam in te voeren.

Drink Water

Logeren gehydrateerd is cruciaal voor gewichtsverlies en een goede gezondheid in het algemeen, maar het is ook een snelle manier om uw eetlust squelch. Aan het begin van de honger, drink een groot, vers glas water. Na ongeveer 10 minuten, zult u waarschijnlijk het gevoel minder honger. Echter, als het water de truc voor u niet doet, probeer dan het drinken van natuurlijke, MSG-vrije groente of kippenbouillon. Een hele liter biologische groentebouillon bevat slechts 20 calorieën, maar het is zorgen ervoor dat u snel een vol gevoel.

Kauwgom kauwen

De handeling van het kauwen vertelt het lichaam dat het voedsel is op de weg, tijdelijk afsluiten van de honger signalen. Chew een suikervrije kauwgom zodra je honger hebt. De smaak zal uw speekselklieren activeren, snel verzadigend uw honger. Niet alleen is suikervrije kauwgom goedkoop en calorie-vrij, maar het is handig en draagbaar, een snelle, gemakkelijke manier om uw honger te bestrijden. En volgens de onderzoekers in het Verenigd Koninkrijk, het is vooral goed in het afweren van hunkeren naar voor snoepjes.

Fill Up on Fiber

Vezel een zero-calorie koolhydraat dat niet kan worden verteerd door het lichaam. In plaats daarvan draait het spijsverteringsstelsel tot een gel-achtige substantie die spijsvertering vertraagt. Vezelrijke voedingsmiddelen zoals havermout, lijnzaad, fruit, groenten en peulvruchten zijn gunstig voor gewichtsverlies omdat ze weinig calorieën en veel vezels te houden u volledige langer voelen. Eet een kom van ongezoete havermout voor het ontbijt om de honger op afstand te houden voor uren. En wanneer hongerstakingen, bewapen jezelf met een vezelrijke apple - niet alleen zal het stoppen honger dood in zijn tracks, maar het is vol voedingsstoffen, ook.

Nemen Eiwit en gezonde vetten

Eiwit verteert heel langzaam, houden u tevreden voor een tijdje voelen. Het is ook een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies omdat het lichaam gebruikt het bouwen spier. Onder andere een ei bij het ontbijt om u te ondersteunen tot de lunch. Eet kleine hoeveelheden mager vlees, zoals kip of vis met lunch en diner. Een idee is om een ​​aantal gegrilde zalm toe te voegen aan een salade van bladgroenten voor een gezonde, vullende maaltijden die je zal uitvoeren door de dag.

Gezonde vetten, zoals die in noten en avocado's, zijn ook zeer te vullen en effectief te houden honger op de baai. Maar wees voorzichtig te veel van deze voedingsmiddelen niet te eten - ze zijn ook heel veel calorieën! Snack op een handvol amandelen tot tij u over naar de volgende maaltijd, of voeg wat plakjes avocado op een salade.