De beste manier van koken Haver voor DiabetesPatiënten

De beste manier van koken Haver voor DiabetesPatiënten

Er zijn meerdere werkwijzen voor het koken haver. Echter, de beste manier voor een diabetespatiënt te haver koken is zonder suiker. Zoals diabetici weet, kan suiker veroorzaken insuline niveaus stijgen. Hoewel het lijkt misschien zijn er dingen die een persoon met diabetes kan het gewoon niet hebben, zijn er manieren om bijna alles beschikbaar te stellen op een dieet. Zorg ervoor dat u altijd de aanwijzingen van de arts, en om de bloedsuikerspiegel te controleren wanneer het eten van havermout. Er zijn een aantal diabetespatiënten dat hun bloedsuikerspiegel stijgt vinden aanzienlijk na het eten van havermout.

Strawberries and Cream Havermout

Ingrediënten:

Aardbeien
Vetarme magere melk
Havermout
Margarine of boter
Splenda

Aardbeien en room havermout is iets dat de meeste mensen met diabetes kunnen genieten. Te maken, gewoon water te verwarmen, zoals voorgesteld op de havermout container. Terwijl het water wordt opgewarmd toevoegen blokjes aardbeien in de pot. Gebruik een ¼ kopje aardbeien per portie. Voeg vervolgens vetarme magere melk, ½ kopje per portie, en twee Tbs. boter per portie. Om gebruik te zoeten een favoriete niet-suiker zoetstof, zoals Splenda. Laat verwarmen het water tot het kookpunt. Voeg de aanbevolen hoeveelheid van havermout voor het serveren, en kook tot ze gaar zijn. Zorg ervoor dat u voortdurend roeren.

Deze traktatie is zeer geschikt voor mensen die hun suiker inname te kijken.

Voor mensen die extra eiwitten nodig hebt, voeg een lepel van een favoriete soja-eiwit poeder in het water voordat de havermout is toegevoegd. Dit zal het eiwitgehalte te verhogen zonder toevoeging van calorieën of suiker.

Variaties: Voeg een andere toegestane fruit in plaats van aardbeien, of voor een enkele portie voeg een paar lepels van een favoriete suikervrije jam.

Havermout Scones

Ingrediënten:

2/3 kopje margarine of boter, gesmolten
1 02/12 kopjes quick kok haver
2 eieren
1 theelepel vanille
1 kopje suiker substituut zoals Splenda
1 tl bakpoeder
½ tl zout
½ kopje magere melk
½ kopje rozijnen
¼ kopje soja-eiwit poeder
Koken spray

In een grote kom, combineer de boter en haver. Roer de eieren, vanille, en Splenda. Voeg de bloem, bakpoeder, zout en eiwit poeder. Roer dit goed door. Voeg de melk toe en roer er de rozijnen. Kom langs afgeronde theelepels op een voorbereide bakplaat. Bak op 400 graden gedurende 12 tot 15 minuten.

Makkelijk Chocolade Koelkast Cookies

Ingrediënten:

½ kopje cacaopoeder
1 ½ kopje suiker vervangende of Splenda
½ kopje magere melk
2 stokken van margarine
¼ kopje soja-eiwit poeder

Meng de ingrediënten in een grote kom, en dan vallen op vetvrij papier. Laat de koekjes afkoelen in de koelkast voor een paar uur. Deze zijn echt goed, en hebben een goede hoeveelheid eiwit in hen.