De beste manier om Take Nystatin Powder

De beste manier om Take Nystatin Powder

Volgens informatie van de Mayo Clinic, nystatine is een van een groep van geneesmiddelen genaamd anitfungals. In de Verenigde Staten, nystatine is alleen beschikbaar met voorschrift van een arts. Het poeder, pastille en vloeibare vormen van oraal nystatine gebruikt voor de behandeling en voorkoming van schimmelinfecties in de mond, zoals orale candidiasis, ook wel spruw. Nystatine poeder moet worden opgeslagen in een gesloten verpakking en bij kamertemperatuur en niet in direct zonlicht gehouden. De beste manier om nystatine poeder nemen is om de aanwijzingen van uw arts op te volgen.

Instructies

•  Voeg de voorgeschreven hoeveelheid nystatine poeder water in een drinkglas en meng.

•  Neem een drankje van het mengsel en bewaar het in je mond zo lang mogelijk. Swish de vloeistof rond in je mond, gorgelen en doorslikken.

•  Gebruik de gehele gedeelte dat je hebt gemixt door zwiepende en slikken een drankje per keer. Nystatine poeder wordt gewoonlijk genomen tot vier maal per dag gedurende enkele dagen in een rij. Volg uw arts instructies voor frequentie en duur.

Hints

  • Informeer uw arts als u een kunstgebit draagt. Kunstgebit kan nodig zijn om hun gebit laten onderdompelen in een vloeibare vorm van nystatine aan een schimmelinfectie volledig te behandelen.
  • Gebruik de gehele nystatine / water gedeelte van uw arts heeft voorgeschreven voor elke behandeling. Meng de porties als je ze nodig hebt, nooit te voren.
  • Volgens de Mayo Clinic, bijwerkingen die u kunt ervaren van nystatine zijn diarree, misselijkheid, gas en braken. Bel uw arts als u een van deze effecten blijft worden, of als ze verergeren bij voortgezet gebruik.