De beste manier om snel te verliezen 10 Lbs

Typ de term "De beste manier tot 10 kilo te verliezen snel" in een zoekmachine op het internet, en je wordt gebombardeerd met crash diëten en drankjes die onmiddellijk gewichtsverlies beloven. Echter, deze systemen meestal ongezond en onbetrouwbaar. De beste manier om tot 10 pond te verliezen. snel is door een combinatie van gezonde voeding en zeer frequente oefening.

Gezonde Voeding

Begin met het onderzoeken van uw huidige dieet. Heeft u een zoete tand of een affiniteit voor zoute voedingsmiddelen? Heeft u een beetje te veel frisdrank of alcoholische dranken te consumeren? Een geweldige manier om uw voedselconsumptie volgen is door het bijhouden van een dagboek van alles wat je eet en drinkt voor een week. Op deze manier weet je waar je moet bezuinigen. Om gewicht te verliezen, moet je je calorie-inname te verminderen. Echter, je moet nog steeds om te eten om je metabolisme draaiende te houden, het verbranden van vet, en het behoud van energie. Eiwitten, zoals mager vlees, eieren, bonen of tofu, helpt je spieren op te bouwen, blijven vol, en in stand houden van energie niveaus. Bovendien, het eten van veel groenten, fruit, magere melkproducten en volkoren hele dag is erg belangrijk. Het aantal calorieën dat je nodig hebt om gewicht te verliezen veilig nog snel varieert per individu, dus zorg ervoor om te overleggen met uw arts als u extra hulp nodig hebt.

Frequent Oefening

De combinatie van bloedstollende oefening met uw dieet is de beste manier om tot 10 pond te verliezen. snel en veilig. Cardiovasculaire activiteit verhoogt je hartslag, waardoor je sneller calorieën verbranden. Meer calorieën verbrand gelijk sneller gewichtsverlies. Grote cardiovasculaire training omvat hardlopen, zwemmen, fietsen, wandelen of skaten. Als je serieus bent over het verliezen van £ 10 bent. snel, streven naar minstens 30 minuten cardio vijf dagen per week. In aanvulling op cardio, bezighouden met krachttraining activiteiten. Krachttraining is een geweldige manier om spieren op te bouwen, en mensen met meer spieren meer calorieën verbranden dan mensen zonder. Krachttraining oefeningen omvatten gewichtheffen, Pilates of yoga. Voel je vrij om te mengen tot je oefeningen om te zien wat je het meest uitdaagt.

Bewaak uw Progress

In aanvulling op uw voedsel dagboek, houden een apart logboek om uw oefening routine en lichaam metingen volgen. Voordat u begint met het proberen om gewicht te verliezen, weegt jezelf en neem uw gewicht. Gebruik ook een meetlint om de omtrek van uw heupen, dijen, taille en armen te nemen. Monitor uw voortgang wekelijks. Als je de bovenstaande stappen te volgen, moet u veilig en snel gewicht te verliezen.