De beste manier om Keep kunstgebitten White

De beste manier om Keep kunstgebitten White

Iedereen wil een heldere witte glimlach, en kunstgebit zijn net als iedereen in dat opzicht. De beste manier om uw kunstgebit wit en glanzend te houden is door middel van dagelijkse verzorging. Het is belangrijk om te weten dat je niet kunt krijgen van uw gebit witter dan de schaduw waar ze vandaan kwamen. Het enige wat je kunt doen is het behoud en de witheid te behouden. Door het volgen van een dagelijkse routine, kunt u ervoor zorgen dat uw kunstgebit helder en wit zal blijven.

Instructies

Instructies

•  Borstel en reinig uw kunstgebit nightly met een borstel en tandpasta speciaal ontworpen voor kunstgebitten. Borstel rond de tanden en grondig reinigen van de bodem van de prothese waar bacteriën bekend te bouwen. Gebruik geen gewone tandpasta, die schadelijke chemische stoffen die breken de afwerking van uw kunstgebit kan bevatten.

•  Maak een pasta in een kleine kom met behulp van soda en water. Met behulp van uw prothese borstel voorzichtig gebruik maken van de pasta om de tanden te reinigen. Baking soda is bekend om zijn geur-neutraliserende eigenschappen. Dit is vooral handig als je een roker bent, als dit uw kunstgebit zal verfrissen en te beheersen slechte adem.

•  Soak uw kunstgebit nightly om te voorkomen dat uw kunstgebit niet uitdrogen en kromtrekken. Plaats uw kunstgebit in een kopje water gemengd met azijn (gebruik een half-en-half mengsel). De azijn is een volledig natuurlijke manier om vlekken te voorkomen op uw kunstgebit evenals breken tandsteen. Dit is een belangrijke stap als je koffie, thee of frisdrank te drinken - die allemaal vlek tanden en kunstgebitten.

•  Koop een ultrasone reiniger die specifiek gebruikt wordt voor kunstgebitten. Het apparaat gebruikt geluidsgolven vlekken en buildups voorkomen. Echter moeten deze machines worden gebruikt samen met dagelijks borstelen en weken.

Hints

  • Laat uw kunstgebit niet bleken - het bleekmiddel kan de kleur van de prothesebasis veranderen.
  • Gebruik alleen producten die zijn ontworpen voor een kunstgebit.
  • Spoel uw kunstgebit in warm water na alle behandelingen.