De Beste gewrichtssupplementen

De Beste gewrichtssupplementen

Gewrichten van het lichaam de neiging om nogal een stootje, vooral als men ouder. Mensen proberen verschillende homeopathische supplementen om te onderhouden en te repareren gewrichten. Het aantal gezamenlijke supplementen op de markt kan worden overweldigend. Sommige producten bevatten de basisingrediënten voor de gezondheid van de gewrichten te vinden in bijna alle gewrichtssupplementen, terwijl anderen gebruik maken van kruiden. Het is belangrijk om een ​​betrouwbare, kwalitatief goede en betrouwbare merk dat niet is opgenomen nutteloze ingrediënten te vinden.

Glucosamine

Dit is een belangrijk ingrediënt in vele gezamenlijke supplementen. Glucosamine is een natuurlijke aminosuiker in en rond de cellen van kraakbeen. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, glucosamine produceert en distribueert kraakbeen en ander bindweefsel kwesties. In één studie, patiënten die lijden aan artritis van de knie gevonden glucosamine supplementen effectief in het verminderen van pijn en verhogen van gewrichten, vergeleken met een placebogroep.

Chondroïtine

Chondroïtinesulfaat is een complex koolhydraat dat helpt kraakbeen water vast te houden. Chondroïtine verhoogt de schokabsorberende eigenschappen van collageen en het blokkeren van het enzym dat afbreekt kraakbeen. Volgens Aetna InteliHealth, verschillende bronnen melden dat osteoarthritic patiënten hebben geprofiteerd van chondroïtine. Sommige gezamenlijke supplementen bevatten zowel glucosamine en chondroïtine. Een National Institutes of Health trial van glucosamine en chondroïtine bleek dat de supplementen werkte beter samen dan alleen.

MSM

Methylsulfonylmethane, of MSM is een natuurlijke zwavelverbinding die het lichaam nodig heeft om gezond bindweefsel en gewrichten. MSM werkt als een anti-inflammatoire en analgetische en verhogen van de bloedstroom en remmen spierspasmen. Onderzoek heeft aangetoond MSM kan helpen bij het verbeteren gezamenlijke flexibiliteit en vermindering van stijfheid en zwelling. Sommige supplementen bevatten glucosamine, chondroitine en MSM, maar zorg ervoor dat het product is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is afkomstig van een betrouwbare handelaar.