De beste bron van Acai

Acai bes is een gezonde vrucht rijk aan anti-oxidanten. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals acai pillen, poeders, capsules en acai sappen. De beste bron van de vrucht is het supplement dat 100 procent pure pulp bevat.

Vermijd Extract

Acai extracten alleen gebruik maken van een deel van de pulp. Echter, de beste resultaten komen uit de hele vrucht, dat is waarom je moet kijken naar pillen of vloeibare supplementen bevatten 100 procent puur fruit.

Gevriesdroogd Berry

Net als alle andere vruchten, kan de warmte van de voedingswaarde te vernietigen. Vriesdrogen procedure geen gebruik maken van warmte en een superieure werkwijze voor het vasthouden van de voedingswaarde van de bes.

Vermijd Drum Gedroogde Acai

Drum drogen en spuiten gebruikt bodemtemperatuur aan het watergehalte van de vrucht, die een grote hoeveelheid voedingsstoffen en antioxidanten vernietigt verwijderen.

Controleer altijd het etiket

Bij de aanschaf van een acai bessen aanvulling, vermijd inferieure producten. Lees etiketten en het product koopt met gevriesdroogde ingrediƫnten. Hoogwaardige producten vermelden vaak de vetzuren ingrediƫnten op de fles, zodat u kunt controleren of Omega 3,6 en 9 vetzuren.

Dosering

De aanbevolen dosering voor acai varieert van product tot product. Lees de instructies die op het product. Er zijn anekdotische meldingen dat het mogelijk is om "overdosis" op acai, maar klinisch bewijs is schaars grotendeels omdat acai populair is gegroeid pas de laatste jaren.