De beste behandeling voor shin splints

De beste behandeling voor shin splints

Shin splints is een algemene term die wordt gebruikt om verschillende soorten van shin pijn te dekken. Er zijn zowel niet-chirurgische en chirurgische mogelijkheden voor de behandeling van shin splints. Niet-chirurgische opties voorkeur aangezien de efficiëntie van chirurgische opties onzeker. Spin splints worden meestal veroorzaakt door krachtig herhaalde fysieke activiteit die ontsteking van de spieren, pezen en de laag van weefsel dat het bot veroorzaakt. Stressfracturen, of haarscheurtjes, kan ook vormen in het onderbeen botten. De pijn treedt langs de grote bot in het onderbeen.

Niet-chirurgische behandelingen

Shin spalk patiënten hebben verschillende opties voor de niet-chirurgische behandeling van shin splints en rust is een belangrijk ingrediënt. Tijdens het rusten van de oefening, ijs is een makkelijke behandeling die kan helpen verlichten van de pijn. Toepassing ijs packs kan lopen ruimte voor 20 tot 30 minuten om de drie tot vier uur. De koelelementen kan worden gebruikt voor twee of drie dagen of totdat de pijn afneemt. Ice massage kan ook effectief zijn. Freeze water in een papieren bekertje. Afpellen de bovenkant van de beker, zodat het ijs wordt blootgesteld. Wrijf het ijs over het been voor ongeveer 5 tot 10 minuten per keer.

Uw arts kan voorschrijven anti-inflammatoire medicijnen om te helpen met de pijn en ontsteking. Een andere belangrijke behandeling omvat het gebruik van steunzolen, of orthodics, om de voeten te houden van over-pronating. Voor de shin splint lijder die krachtig uitoefent, het vervangen van een low-impact uit te oefenen voor een high-impact uit te oefenen voor een periode van tijd kan enige verlichting genezing geven en te helpen.

Chirurgische Behandelingen

Chirurgie wordt soms aanbevolen bij ernstige gevallen van scheenbeenirritatie die niet reageren op de chirurgische behandelingsmethoden. Echter, de American Academy of Orthopaedic Surgeons meldt dat de effectiviteit van de operatie voor shin splints is niet zeker.

Preventie

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om te voorkomen dat shin splints te voorkomen. Begin elke nieuwe activiteiten of oefenen geleidelijk. Goede warming-up is belangrijk, dus strek de spieren aan de voorkant van het been en kuit voordat een oefening. Kies schoenen die de juiste ondersteuning en opvulling hebben. Dit betekent ook het vervangen van de schoenen die je draagt ​​voor de oefening op een regelmatige basis. Als u joggen voor oefening uit te voeren of, kiest zachtere ondergrond voor hardlopen. En als shin pijn optreedt, stopt het hardlopen of te oefenen en te rusten.