Crystal Gems & hun toepassingen

Crystal Gems & hun toepassingen

Kristal edelstenen zijn gebruikt voor duizenden jaren en worden gewaardeerd om hun schoonheid als ornamenten in het huis of als opname in sieraden. Beoefenaars van feng shui waarderen ook hun bijdrage en plaats bepaalde edelstenen in het huis voor geluk. Oude genezers en de hedendaagse New Age liefhebbers gebruiken kristallen edelstenen als een manier om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren en af ​​te weren ziekte.

Agaat

Agaat heeft een lange geschiedenis van wordt verwerkt in sieraden, dateert uit Bijbelse tijden. Het weert stress en vermoeidheid en beschermt ook tegen nachtmerries. Andere eigenschappen zijn onder andere de versterking van het tandvlees en het rustgevende van maagklachten. Emotioneel is het gebruik ervan gezegd troost bieden als verdrietig. Bekend als de "vuursteen", het geeft kracht in moeilijke omstandigheden en wordt gebruikt om te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. De feng shui gebruik is voor de gezondheid, vruchtbaarheid en harmonieus gezin en goede relaties met de gemeenschap te brengen.

Amethyst

Aangeduid als de "lift" de amethist versterkt het immuunsysteem en reinigt het bloed. Het helpt ook met gehoor, artritis, psychische problemen en botten. Amethist is ook effectief voor psychische ontwaken, moed en creatieve expressie. De feng shui richting voor dit juweeltje is om spiritualiteit en wijsheid te bevorderen.

Smaragden

Smaragden zijn de "onvoorwaardelijke liefde steen" genoemd en worden gewaardeerd als beschermers van dergelijke deugden als liefde, mededogen en geduld. De edelsteen is gunstig voor relaties en welvaart naast lichamelijke aandoeningen die de nieren, lever, hart, immuunsysteem en het zenuwstelsel. De feng shui-systeem maakt gebruik van smaragden voor persoonlijke groei en het verwerven van rijkdom.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli, of het 's nachts steen "vanwege de associatie met de nachtelijke, werd gebruikt door de oude beschavingen. Genezers hebben vertrouwen in het geplaatst vanwege de frequentie zendt vanaf de blauwe kleur en de vroege beschavingen gewaardeerd is, meer dan goud. De oude Egyptenaren geloofden dat lapis lazuli bood de doden beschermen in het hiernamaals en de Grieken dachten dat iemand droomt van de edelsteen een trouwe partner zou vinden. De fysieke voordelen omvatten het versterken van het immuunsysteem en het skelet, het vermogen om helder te denken en de afgifte van stress. In feng shui, het advies is om een ​​kristallen bol gemaakt van lapis lazuli in het huis te hebben. Te plaatsen in de studeerkamer of op een student bureau zal leren aan te moedigen en te helpen met de examens. Positie van de steen in het huis wordt ook geassocieerd met romantiek.

Maansteen

Een maansteen weerspiegelt de persoonlijkheid van de eigenaar en krijgt energie van het te plaatsen in het maanlicht als de maan is bijna vol. De associatie met Diana, de godin van de maan, betekent dat het meest effectief tijdens een volle maan. Het vertegenwoordigt goed geluk, met name voor het bedrijfsleven, en geeft bescherming aan reizigers op het land of op zee. Het herenigt ook geliefden die uit elkaar zijn. Het wordt aangeduid als de moeder aarde steen en is goed voor vrouwelijk omstandigheden, zoals menstruatiepijn, vruchtbaarheid en bevalling. Het brengt emotionele stabiliteit, vermindert de angst en helpt helderziendheid. De edelsteen helpt ook fysieke problemen met de milt, pancreas, lymfestelsel en maag.