Congestie Oplossing voor Zuigelingen

Congestie Oplossing voor Zuigelingen

Zuigelingen natuurlijk ademen door hun neus. Als een kind wordt overbelast, zal hij niet weten om zijn mond open en neem een ​​adem. Dat is waarom het belangrijk is voor ouders om actie te ondernemen en helpen verlichten van hun baby van congestie. Er zijn een paar dingen die kunnen thuis worden gedaan zonder gebruik van een over-the-counter decongestiva die schadelijk zijn voor zuigelingen kan zijn.

Saline Drops

Saline daalt werk te breken het slijm in neus van uw baby. Ze zijn volledig veilig voor gebruik met kinderen. In feite, Little Remedies maakt zoute druppels voor zuigelingen. Voor het opruimen van de congestie van uw kind, moet u haar hoofd naar achteren te kantelen. Draai de zoute druppel container ondersteboven en druppelen 3-4 druppels in de linker neusgat van uw kind. Wacht een paar minuten voordat u deze met de rechter neusgat. U kunt dit doen een paar keer per dag als nodig is voor de overbelasting.

Infant Slapen Wedge

Plat kan congestie erger. U kunt uw kind beter ademen tijdens dutje en slapen gaan door het gebruik van een baby slapen wig. Deze wig zal de baby overeind, zodat het hoofd blijft hoger dan de borst. Dit werkt op de luchtwegen van uw kind open te houden. In aanvulling op de slapende wig, zult u willen ervoor zorgen dat uw baby omhoog wordt gestut overdag. U kunt een springkussen stoel of een schommel gebruiken.

Cool Mist Vaporizer

Als uw kind is verstopt moet je pick-up een koele mist vaporizer. Dit apparaat wordt verkocht in apotheken en kinderkleding speciaalzaken. Stel de koele mist vaporizer de buurt van uw kind, zodat hij kan ademen in de mist. De koele mist zal werken om te helpen uw kind te ademen door het veroorzaken van alles in de neusholtes vloeibaar geworden. De vloeistof zal in beweging blijven en niet blijven zitten en verstoppen de neusholtes. Het kan ook helpen om eventuele ontsteking van uw kind kan worden ervaren te verminderen. Het is volkomen veilig om te gebruiken tijdens de dag of gedurende de nacht.