Computer Eye Oefeningen

Computer Eye Oefeningen

Zelfs met de beste ergonomische werkomgeving, zitten in de voorkant van een computerscherm voor lange periodes kan vermoeidheid van de ogen, kloppende hoofdpijn en kan zelfs invloed hebben op uw visie. Veel pauzes kan de ogen te heroriënteren en te ontspannen. Bovendien, de uitoefening van uw ogen kan helpen verlichten computer vermoeide ogen en versterken van uw ogen.

Doel

Computer oog oefeningen zijn een voorgestelde methode voor het verlichten van Computer Vision Syndrome (CVS). Volgens de Amerikaanse Optometric Association, "Computer Vision Syndrome is het complex van oog en visie problemen die verband houden met de buurt van het werk, die zijn ervaren tijdens of in verband met gebruik van de computer." Symptomen van CVS zijn een droge, geïrriteerde ogen, wazig of dubbel zien en hoofdpijn.

Eye Oefeningen

Computer oog oefeningen zijn gemakkelijk te doen. Eén oefening gaat het bedrijf in een artikel - of zelfs een vinger - ongeveer 6 centimeter van je neus. Focus op het voor een langzame ademhaling en dan richten op iets wat 10 meter afstand. Herhaal dit 15 keer. Een andere oefening wordt gedaan door het sluiten van je ogen en langzaam hen naar de top van je hoofd te bewegen, dan is de richting van uw kin en vervolgens in de richting van elk oor. Deze volledige herhaling moet zesmaal worden gedaan. Vision Works biedt een volledige set van vrije oefeningen en adviseert scanning oog. Deze oefening gaat waardoor je ogen langzaam scannen objecten in de kamer rond.

Time Frame

Natural Eye Care adviseert, onder andere computergebruikers doen oog oefeningen elk uur om gemak CVS helpen. Het doen van deze oefeningen een keer per uur laat de ogen uit te rusten van de stam van het staren naar een computerscherm en versterkt de oogspieren. Natural Eye Care biedt ook een gratis gids om oog oefeningen.

Voordelen

Dr. Marc Grossman van Vision Works, stelt: "Met de juiste oogzorg programma dat oog oefeningen omvat, en de juiste voeding en suppletie, je kan een aanzienlijke invloed en zelfs verbeteren van uw visie." Natural Eye Care eens: "Naarmate we ouder worden, de oogspieren worden zwakker en de lens van de ogen stijver Doen ogen regelmatig oefeningen kunnen helpen om de oogspieren sterk en de ooglens flexibel.."

Overwegingen

Dr. Grossman en andere deskundigen het erover eens dat oog oefeningen zijn niet voldoende op zichzelf om te verlichten CVS. Naast de oefeningen moeten de reguliere visie controles worden gepland, waar een patiënt zijn bijzondere bezorgdheid met een gekwalificeerde oogzorgspecialist kunnen bespreken.