Cimetidine te genezen van kanker

Cimetidine te genezen van kanker

Cimetidine is het actieve bestanddeel in medicijnen zoals tagamet. Cimetidine's oorspronkelijke gebruik was om de productie van maagzuur verminderen, helpen mensen met zure reflux en andere maag-orders. Na jaren van onderzoek, wordt cimetidine wordt beschouwd als een meer krachtige behandeling van kanker dan het is een antacidum worden.

Studies

Cimetidine heeft geïnspireerd verschillende studies leidt tot fascinerende resultaten in de strijd tegen kanker. Een 2006 Chinese studie vond dat cimetidine versterkt apoptose (geprogrammeerde celdood), waardoor de vermenigvuldiging van maagkanker cellen. Het International Journal of Oncology gemeld dat cimetidine toont een mogelijkheid tot verlenging van het leven van patiënten die lijden aan kwaadaardige hersentumoren te wijten aan het vermogen van cimetidine om de vermenigvuldiging van kankercellen te verminderen. Een massale studie gerapporteerd in het British Journal of Cancer gevolgd kankerpatiënten na de operatie om tumoren te verwijderen. Alle patiënten werden Cimetidine gegeven en gevolgd gedurende 10 jaar. Hun gemiddelde overleving was triple de norm.

Hoe het Benefits Kankerpatiënten

Onderzoekers geloven cimetidine helpt kankerpatiënten handhaven van een gezond immuunsysteem, terwijl de bestrijding van de kankercellen. Cimetidine wordt dat de groei van tumoren te remmen, waardoor chirurgen te verwijderen of als het lichaam de kankercellen verdrijven. Een van de meest gevaarlijke aspecten van kanker is de celmigratie en metastase of beweging van kankercellen. Een Britse studie toonde aan dat cimetidine lijkt te vertragen of zelfs voorkomen migratie en metastase van kankercellen.

Extra feiten en informatie

Onderzoek naar cimetidine als een kankerbestrijdende medicijnen begon in de vroege jaren 1980. Cimetidine is niet een enkele behandeling voor kanker; meeste medische professionals gebruiken het geneesmiddel in overeenstemming met andere bekende behandelingsmethoden zoals chemotherapie of bestraling. Dosis is afhankelijk van de instructies van uw arts, en de aanbevelingen voor de dosering op de fles etiketten.