Cholesterol Verstopping Symptomen

Cholesterol is een wasachtige stof die door de lever en in dierlijke voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, vlees en eieren. Cholesterol helpt bij de vertering van voedsel, de productie van hormonen en het houden van cellen samen, maar te veel in je bloed kan blokkade, waardoor je slagaders van het uitvoeren van bloed en zuurstof naar je lichaam. Er zijn een aantal symptomen die u kan waarschuwen dat de blokkade zou kunnen voorkomende.

Symptomen van Heart Verstopping

Wanneer de doorstroming van het bloed naar je hart wordt geblokkeerd, kan u beklemming op de borst of pijn in je borst, linker arm, nek, kaak, of tussen je schouderbladen voelen. Je zou een onregelmatige hartslag, zweten, misselijkheid en vermoeidheid ervaren. Je kon voelen duizelig, hebben een harde tijd ademhaling, of flauwvalt.

Halsslagader Verstopping

Bijna 90 procent van de beroertes worden veroorzaakt door blokkades in de halsslagaders die bloed en zuurstof naar je hersenen. Er zijn meestal geen symptomen, maar sommige mensen met cholesterol geblokkeerde halsslagaders zal plotselinge hoofdpijn, problemen met het gezichtsvermogen, duizeligheid krijgen of gebrek aan coƶrdinatie, onduidelijke spraak en moeite met lopen.

Perifeer vaatlijden in de benen

Perifere arteriƫle ziekte wordt veroorzaakt door verstopping cholesterol in slagaders uw ledematen, zoals armen, benen, voeten en sommige organen, zoals de maag en nieren. Symptomen van cholesterol verstopping in uw benen omvatten claudicatio intermittens, die krampen, zwakte en vermoeidheid in de benen tijdens de activiteit. Hij stopt wanneer je stilstaat. Als u een ernstige verstopping, kan je benen een bleke blauwachtige kleur verandert, en wordt koud. Je zou kunnen beginnen met pijn in je benen voelen tijdens niet-actieve tijd en verliest haar op je benen.

Perifeer vaatlijden in de buik

Wanneer cholesterol blokken slagaders naar je darmen, kun je saaie krampen tot ernstige pijn hebben in het midden van je buik. Andere symptomen omvatten diarree, braken en zwelling van de buik.

Preventie / Solution

Er is geen remedie voor cholesterol verstopping. Voorkomen dat door het veranderen van uw dieet en levensstijl is het beste natuurlijk, maar als je het al hebt, kan uw arts medicijnen die je cholesterol kunnen verlagen of de behandeling van de delen van je lichaam die een beschadigd voorschrijven. Oefening, gewichtsverlies en het eten van gezonde voedingsmiddelen die volle granen, groenten en fruit bevatten kan helpen voorkomen dat cholesterol verstopping.