Calorierijke maaltijden voor Kids

Calorierijke maaltijden voor Kids

Goede voeding is voor iedereen belangrijk, maar nog belangrijker bij kinderen. Volgens KidsHealth, een informatieve website voor kinderen met speciale behoeften, het verkrijgen van de juiste hoeveelheden voedingsstoffen door het eten van een verscheidenheid van voedsel is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Sommige kinderen, die bijzonder actief of bepaalde medische aandoeningen zoals cystic fibrosis, kunnen extra calorieën nodig per dag. Deze kinderen kunnen baat hebben bij calorierijke maaltijden en voedingsmiddelen.

Spek en Chedder Kaas Quiche

Bacon en cheddar kaasquiche een hoogcalorische maaltijd die gemakkelijk te maken. Het recept vereist 6 eieren, 1 taartbodem, 2 kopjes slagroom, 1 kopje cheddar kaas en 8 gram gekookte spek. De quiche is gemaakt door lagen de bacon in de taartbodem, al kloppend de eieren en de room door elkaar, het toevoegen van de kaas met de eieren en giet het eimengsel over het spek. Na het bakken op 375 graden gedurende 35 tot 45 minuten, laat de quiche afkoelen en serveer. Een achtste van de taart een portie en levert ongeveer 600 calorieën, 20 gram eiwit en ongeveer 50 gram vet.

Enchilada Casserole

Enchilada braadpan staat bol van de calorieën, eiwitten en natrium. Het kan gemakkelijk worden gemaakt en duurt ongeveer 40 minuten te bereiden en voorbereiding is eenvoudig. Na het mengen van alle ingrediënten in een grote kom - 1 blikje champignonsoep, 1 blikje enchilada saus, 2 kopjes gekookte en in blokjes gesneden kipfilet, 1 kopje kaas en 3,5 kopjes geplette tortilla chips - toe te voegen aan een ingevet bakblik en bak op 375 graden gedurende 25 minuten. Twee kopjes is een portie van de braadpan en elke portie meer dan 600 calorieën, 50 gram eiwit en bijna 2000 mg natrium.

Vuil Pudding

Dirt pudding is een eenvoudig recept voor een snack of dessert voor de kinderen nodig hebben hoge calorieën. Het slechts ongeveer 15 minuten voor te bereiden en heeft bakken vereisen. U krijgt 1 kop volle melk, 1 kop zware room, een 4,5-ounce pakket van instant pudding, 3/4 kop droge melkpoeder, 8 geplette Oreo cookies en 4 gummy wormen nodig. Om de pudding te bereiden, meng de melk en room en dan klop in de pudding mix en melkpoeder, roer er de gemalen Oreo's en giet in 4 individuele kopjes. Na het koelen gedurende 5 minuten voeg een gummy worm aan elke cup en serveer. Iedere beker bevat meer dan 500 calorieën, 10 gram eiwit en 20 gram vet. Daarnaast is deze recepten bevat bijna 300 milligram calcium, dat is goed voor kinderen 'groeiende botten.