Calcaneale Bursitis Behandeling

Calcaneale Bursitis Behandeling

Calcaneale bursitis is een ontsteking, blauwe plekken, verkalking en, in extreme gevallen, hielspoor op de hielen. Het kan worden veroorzaakt door overmatig of stress op de hiel, herhaalde letsel, onjuiste schoeisel, herhaalde staand of stress veroorzaakt door overgewicht.

Time Frame

Met de juiste zorg, moet bursitis pijn te verminderen over een periode van drie weken. Het kan echter tot zes weken voor genezing plaatsvindt door de aanwezigheid van littekenweefsel. Littekenweefsel kan blijven vormen tot een jaar. Om dit te voorkomen, kan het nodig zijn om een ​​brace stress en opnieuw letsel aan het getroffen gebied dragen.

Fysiotherapie

Behandeling van bursitis omvat in het algemeen strekken de pezen rondom het getroffen gebied, in dit geval de achillespees. Daarnaast zal de spieren rond de enkel moeten worden versterkt om beter te ondersteunen het gewricht.

Rest

Voor een tijd, kan de patiënt worden gevraagd om af te blijven van de joint aan het rusten en laat het herstellen. De patiënt kan worden geadviseerd om krukken of een rolstoel gebruiken. Extreme gevallen worden geïmmobiliseerd in gips.

Het verminderen van zwelling

Ontsteking en zwelling van het gewricht kan worden gereduceerd met ijs. Omdat de ontsteking afneemt, zullen sommige van de pijn en verminderen. Als ijs is niet van zwelling en ontsteking, kan de patiënt wil de ontsteking met anti-inflammatoire geneesmiddelen regelen.

Chirurgische ingreep

Als de bursitis niet verbetert na verloop van tijd kan de patiënt willen chirurgische opties te verkennen. Dit kan betekenen dat het verwijderen van hielspoor of littekenweefsel.