Brandend maagzuur-Safe Foods

Brandend maagzuur-Safe Foods

Maagzuur is een branderig gevoel in de keel van een persoon of borst als gevolg van reflux. Wanneer zure reflux optreedt, voedsel en maagzuur braken en opstaan ​​om de slokdarm. Brandend maagzuur ontstaat wanneer de zuren raken het slijmvlies van de slokdarm. Bepaalde voedingsmiddelen, zoals vetten en citrus, samen met veel eten geen voedsel, pyrosis leiden, terwijl andere voedingsmiddelen niet verergeren de aandoening en kan zelfs voorkomen.

Vezelrijke producten

Volgens Quality Health, kunnen voedingsmiddelen rijk aan vezels kalmeren maagzuur symptomen. Mensen die last hebben van brandend maagzuur en een vezelrijk dieet te houden kunnen hun flare-ups te verminderen met 20 procent. Vrouwen die willen vezels toe te voegen aan hun dieet moeten streven naar 21 tot 25 g per dag, terwijl mannen 30-38 g vezels zou moeten toevoegen aan hun dieet per dag. Vezelrijke producten variëren van fruit tot bonen en omvatten aardbeien, rozijnen, pasta, bruine rijst, amandelen, zoete maïs en wortelen.

Gevogelte en vlees

Vet is een grote trigger voor maagzuur, zodat de magerder vlees, hoe minder waarschijnlijk het is te functioneren als een trekker. Trimmen overtollige vet uit vlees en het trekken van de huid af van kip kan de kans op brandend maagzuur te verminderen, volgens MedicineNet.com. Bovendien vermijden frituren als methode van koken, en met een techniek zoals braden of bakken plaats, ook het risico op een flare-up verminderen.

Drankjes

Enkele veel voorkomende dranken, zoals koffie en jus d'orange, waarschijnlijk brandend maagzuur veroorzaken, maar u kunt deze voor brandend maagzuur-safe dranken te vervangen, zoals kruidenthee en appel en ananas vruchtensappen. Volgens Wellsphere, water dient een meervoudig doel voor maagzuur patiënten. U kunt veilig drink zoveel water als je wilt als een drank, en het dunt maagzuur, dus het kan verlichten of brandend maagzuur te voorkomen. Water kan ook kalmeren het brandend gevoel in je keel en de borst van de aandoening.

Restaurant Foods

Met behoud van een dieet met voedsel veilig voor brandend maagzuur is het makkelijkst bij het eten thuis, kunt u het risico van het krijgen van de aandoening bij het eten in restaurants te verlagen, volgens Quality Health. Bij Italiaanse restaurants, gerechten met een lichte saus vergelijkbaar met bouillon, en weinig tot geen kaas, zijn ideaal keuzes voor het vermijden van brandend maagzuur. Bij Chinese restaurants, maagzuur-veilige keuzes te komen met een lichte saus en omvatten niet-kruidige gerechten met rundvlees, garnalen, broccoli, champignons en andere plantaardige gerechten. Gerechten in Mexicaanse restaurants veilig geconsumeerd onder andere gegrilde fajitas, guacamole met tortilla's, rijst en vetarme re-gebakken bonen. Kruiden gebruikelijk om Mexicaanse restaurants, zoals komijn en koriander, zijn ook brandend maagzuur veilig.