Borden en symptomen van waterpokken in Kids

Borden en symptomen van waterpokken in Kids

Volgens de website van de Mayo Clinic, voorafgaand aan de beschikbaarheid van de nu algemeen waterpokken vaccin, 4 miljoen Amerikaanse kinderen gevangen de ziekte jaarlijks. Ondanks een dramatische daling in incidentie van waterpokken en ziekenhuisopnamen, de symptomen blijven hetzelfde. De meest voorkomende aanwijzing is de bekende huiduitslag en blaren die naast andere griepachtige symptomen verschijnen.

Huidafwijkingen

Het meest voorkomende symptoom van waterpokken is een huiduitslag. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) website, kinderen, gemiddeld ontwikkelen 250-500 "kleine, jeukende, met vocht gevulde blaasjes op rode vlekken op de huid." Website UMMC's merkt op dat blaren eerste verschijnen op het gezicht, de romp en de hoofdhuid. Hoofdhuid blaren stollen vaak waterpokken diagnose. Binnen 24 tot 48 uur, de blaren, die in cycli verschijnen produceren korst. Website UMMC's wijst erop dat kinderen met huidproblemen, zoals eczeem, meer dan 1.500 waterpokken kunnen ontwikkelen.

Andere symptomen

Website UMMC's meldt dat andere, griepachtige waterpokken symptomen hebben de neiging om een ​​dag of twee verschijnt vóór de uitslag. Ze duren ongeveer twee tot vier dagen na de breakout. Deze symptomen omvatten koorts, buikpijn of verlies van eetlust, malaise, prikkelbaarheid, lichte hoofdpijn en een droge hoest, volgens de Mayo Clinic website. Deze borden kunnen voorafgaan aan en begeleiden de waterpokken uitslag. De Mayo Clinic website legt uit dat in de meeste kinderen, deze symptomen - en de ziekte, in het algemeen - zijn mild.

Complicaties

In zeldzame gevallen kan waterpokken een ernstig probleem geworden. De Mayo Clinic website dringt voorzichtig bij waterpokken staking pasgeborenen en zuigelingen van wie de moeder nooit de waterpokken vaccin, zwangere vrouwen ontvangen, personen met een zwak immuunsysteem, personen die steroïde medicijnen en mensen met eczeem. Waterpokken kan leiden tot een bacteriële infectie van de huid, longontsteking en, zeer zelden, ontsteking van de hersenen. Het Massachusetts General Hospital for Children website merkt op dat krabben en plukken waterpokken blaren en korsten kan leiden tot het openen van de weg voor bacteriële infecties bestrating. De Mayo Clinic website waarschuwt ook dat als je waterpokken hebben gehad, kan de ziekte later in het leven de kop opsteken als gordelroos.