Borden en Symptomen van Substance Abuse

Borden en Symptomen van Substance Abuse

Mensen die zich zorgen maken dat een dierbare kampt met middelenmisbruik zijn af wat tekenen en symptomen te overwegen. Het grootste waardevermindering is dat de familieleden en vrienden niet willen zien de tekenen en symptomen van de verslaving juiste diagnose. Zoek de kracht om de waarheid te zien.

Verwijde pupillen

Als mensen gebruik van bepaalde stoffen, de leerlingen worden bijna zo groot als de hoornvliezen, en ze hoeven niet aan te passen aan veranderingen in licht wanneer de mensen gebruiken veel drugs.

Missing Items

De meeste familieleden ziet het verdwijnen van over-the-counter geneesmiddelen, recepten, alcoholische dranken, en andere items met alcoholhoudende eigenschappen. Meestal zal de stof misbruiker ontkennen of af te buigen kennis, zelfs wanneer ze geconfronteerd worden met het bewijs.

Slaap Problemen

Ongebruikelijk slaappatroon kunnen ontwikkelen voor de stof misbruiker. Veel wakker te blijven tijdens de nachtelijke uren en dan slapen tijdens de dag. Anderen blijven wakker en bedraad voor dagen en dan crashen, niet in staat om wakker te blijven.

Onduidelijke spraak

Die dicht bij de verslaafde kunnen veranderingen in de manier waarop de verslaafde spreekt opmerken. Spraak kan worden onduidelijke, klinkt alsof de tong is gezwollen, en de woorden zijn niet helemaal duidelijk.

Onverklaarde Afwezigheden

De stof misbruiker kan niet goed zijn voor zijn tijd nauwkeurig. De verklaring neigt worden ontwricht door het ligt om de verslaving te verbergen.

Onvoorspelbaar Responses

De verslaafde zal reageren op alledaagse vragen en gesprekken met abnormale reacties, zoals onnodige opwinding, woede of verdriet. De verslaafde zal vaak "Storm out" van de kamer, het verlaten van het familielid die verantwoordelijk zijn voor de reactie van de verslaafde voelt.

Nieuwe vriendschappen

De verslaafde zoekt nieuwe vrienden die het accepteren van het drugsgebruik. Deze vriendschappen ontwikkelen vaak heimelijk en lijken "lijken" plotseling naar familieleden. Deze nieuwe vrienden, blijken dikwijls niets gemeen met de andere dan verslaving verslaafde hebben.