Borden en symptomen van Mild angstaanval

Een angstaanval treedt op wanneer nervositeit en een snelle hartslag, kom op plotseling. Een aanval kan ontstaan ​​als reactie op een externe trigger of willekeurige plaatsen, variërend in ernst van mild tot slopende. Milde angstaanvallen hebben minder acute tekenen en symptomen dan paniekaanvallen en zijn over het algemeen eenvoudiger te beheren.

Borden

Met een medische aandoening, "symptomen" zijn subjectieve effecten die een patiënt ervaart, terwijl de "tekenen" zijn fysiologische indicatoren die medische professionals gebruiken om een ​​diagnose te stellen.

Hoewel de symptomen van een angstaanval variëren, de borden zijn over het algemeen vergelijkbaar en omvatten verhoogde hartslag, lichaamstemperatuur en transpiratie. Uw ademhaling wordt oppervlakkig, en je spieren kunnen verkrampen. U kunt ook beginnen te schudden of trillen.

Symptomen

Patiënten angst verwijzen vaak naar de "strijd of vlucht" reactie bij het beschrijven van de symptomen van een dreigende angstaanval. Zij rapporteren een rush van adrenaline, die gepaard kan gaan met misselijkheid, maagklachten of diarree. Sommige mensen voelen zich duizelig of zwak en moeten liggen om flauwvallen te voorkomen. Hoofdpijn en spanning in de nek en schouders zijn ook gemeenschappelijke symptomen van angst aanvallen, en sommige mensen melden een verlies van eetlust, totdat de angst passeert.

Psychische klachten

De mentale en emotionele symptomen van een angstaanval samenhangen met de fysieke symptomen. De rush van adrenaline en stress hormonen zoals cortisol vrijkomt tijdens een angstaanval triggers psychische klachten, die op hun beurt voeden de fysieke reactie.

De psychologische symptomen van een angstaanval onder gevoelens van angst of angst, snelle gedachten en moeite met concentreren of het nemen van beslissingen. Een preoccupatie met de dood, ziekte of lichamelijk letsel, terwijl de overhand in de greep van een angstaanval, ondanks de wetenschap dat de angsten zijn irrationeel.

Behandeling en preventie

Een verscheidenheid aan gedrags- en medicinale behandelingen zijn beschikbaar voor angstaanvallen. Onjuiste ademhaling kan leiden tot hyperventilatie, welke symptomen van angst en paniek veroorzaakt, volgens Trans4mind.com. Het beoefenen van diepe, gecontroleerde ademhaling kan helpen verlichten van de fysieke symptomen van angst, die op zijn beurt vermindert de mentale effecten door te helpen om zuurstof naar de hersenen te bieden en het verlagen van uw hartslag. Het tellen van oefeningen en bij gesloten ogen ontspanningstechnieken zijn ook effectief.

Het kruid valeriaan kan helpen. Hoewel verder onderzoek nodig is, veel mensen melden verbetering in de symptomen van angst, terwijl het nemen van het. Andere populaire kruiden-supplementen bevatten kava kava, passiebloem en kamille. Voor meer ernstige gevallen kan voorschrift van de benzodiazepine anxiolytica familie van geneesmiddelen effectief zijn.

Conclusie

Angstaanvallen, of lichte of ernstige, kan invloed hebben op uw kwaliteit van leven. Als u herhaalde aanvallen ervaren, praten met een professionele geestelijke gezondheidszorg over de behandeling opties.