Borden en symptomen van Mexicaanse griep bij de mens

Mexicaanse griep is een populaire naam mensen gebruiken voor het H1N1-influenzavirus stam. Het virus is besmettelijk. De meerderheid van de mensen die besmet zullen lijden slechts geringe symptomen; Echter, sommige zullen ziekenhuisopname noodzakelijk en een paar zal sterven.

Meest voorkomende symptomen

Veel Mexicaanse griep symptomen nabootsen seizoensgriep en omvatten koorts, hoesten, keelpijn, loopneus of verstopte neus, hoofdpijn, pijn in het lichaam, koude rillingen en vermoeidheid. Bijkomende symptomen veroorzaakt door het H1N1-stam zijn braken en diarree.

Middel van infectie

Mensen die besmet zijn met de varkensgriep virus verspreid door hoesten en niezen rond andere mensen. Mensen contract ook de griep van het aanraken van voorwerpen of oppervlakken bedekt met het griepvirus en dan raken hun mond of neus.

Emergency Tekenen voor Kinderen

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services raadt u dringende medische hulp in te roepen als een kind ervaart snelle ademhaling of moeite met haar ademhaling, ernstige of aanhoudend braken, als haar huid neemt een blauwe of grijze kleur, ze niet voldoende drinkt of als ze is zeer geïrriteerd.

Emergency tekenen voor volwassenen

Roep onmiddellijk de zorg voor volwassenen met pijn of druk in de borst of buik, moeite met ademhalen of degenen die plotselinge duizeligheid, verwardheid, kortademigheid of ernstige of aanhoudende braken. Get dringende zorg als griepachtige symptomen verbeteren, maar om mee terug te keren met een koorts en een erger hoesten.

Incubatie

De incubatietijd varieert één tot zeven dagen. Kijk op tekenen en symptomen van infectie gedurende ten minste zeven dagen na blootstelling, langer indien blootgesteld door een kind.