Borden en symptomen van infectie na de bevalling

Een postpartum infectie kan optreden na een vrouw is bevallen. Volgens "Wat te verwachten," vermoed wordt dat maar liefst 8 procent van de vrouwen kunnen last hebben van een infectie na de bevalling. Er zijn verschillende tekenen en symptomen om op te letten.

Abnormale Discharge

Ongewone afscheiding kan een teken zijn van een infectie na de bevalling zijn. Abnormale afscheiding zal een vieze geur te hebben.

Koorts

Een symptoom van een infectie na de bevalling is een koorts. Medische behandeling moet worden aangevraagd, wanneer de koorts langer duurt dan vier uur en is meer dan 100,5 graden F.

Pijn

Een teken van een infectie na de bevalling is ernstige pijn. Deze pijn treedt meestal in de buikstreek. De vrouw kan worden verdubbeld van de pijn.

Tederheid

Als een vrouw ontvangt steken als gevolg van een scheur in het vaginale gebied of een c-sectie, kan extreme tederheid een teken zijn van een infectie na de bevalling zijn.

Waarschuwing

Infecties kunnen dodelijk zijn nadat een vrouw is bevallen. Als er een infectie wordt vermoed, moet onmiddellijk medische zorg worden gezocht.