Borden en symptomen van een geïnfecteerde galblaas

De galblaas is een belangrijk onderdeel van je spijsvertering. Het ligt rechts van de lever, niet ver van de maag. Het is gelegen tussen de lever en de dunne darm. De galblaas helpt bij de vertering van voedsel, vooral vetten. De galblaas slaat gal, dat wordt gecreëerd door de lever en vrijgegeven wanneer voedsel uit de maag wordt verplaatst naar de dunne darm. Als je galblaas geïnfecteerd raakt, is het noodzakelijk dat u een medische behandeling onmiddellijk.

Pijn

Het ervaren van pijn aan de rechterkant van je borst, rug en schouderblad, vooral wanneer je inademt, kan een symptoom zijn van een geïnfecteerde galblaas zijn. Dit is het meest voorkomende symptoom van een galblaas infectie. Probeer naar de plek waar de pijn straalt uit te raken. Als de spot is mals aanvoelt, tot het punt waar je nauwelijks in contact komen met het, is het veilig om te concluderen dat je galblaas kan worden besmet. U kunt ook het ervaren van pijn vergelijkbaar met een hartaanval, dat straalt door het hele rechter helft van je lichaam. Als dit het geval is, is het noodzakelijk dat u onmiddellijk uw arts te bellen.

Misschien bent u niet het ervaren van veel pijn. De mate van pijn varieert individueel. De pijn niet noodzakelijkerwijs extreem zijn. Zelfs als je ervaart milde pijn die lijkt te stralen vanuit je buik, kan het nog steeds je galblaas zijn. Sinds de galblaas is gelegen aan de rechterkant van de buik, het is heel gemakkelijk om een ​​besmette galblaas verwarren met een buikpijn.

Misselijkheid en braakneigingen

Misselijkheid en braakneigingen zijn niet ongewoon als je galblaas geïnfecteerd is. Deze symptomen kunnen al dan niet ook gepaard gaan met braken en gas, met inbegrip van boeren of boeren. Hoewel deze symptomen ook een teken kunnen zijn dat er iets anders mis is, als het gepaard gaat met pijn aan de rechterkant van je lichaam, meer dan waarschijnlijk heb je een geïnfecteerde galblaas.

Koorts

Koorts kan een symptoom zijn van een geïnfecteerde galblaas zijn. Controleer om te zien of u koorts hebt. Besteed aandacht aan je lichaamstemperatuur; het kan worden verhoogd, maar u kan ook worden ervaren koude rillingen, vooral 's nachts.

Gelige ogen Tinge

Kijk naar je huid en het wit van je ogen om te zien of er een gelige tint aan hen. Als je dat doet, raak niet in paniek. Raadpleeg onmiddellijk uw arts voor een controle. Hij of zij in staat om de juiste tests voor de diagnose zal zijn en wordt een passende behandeling.