Borden en symptomen van diabetes in vrouwen van middelbare leeftijd

Borden en symptomen van diabetes in vrouwen van middelbare leeftijd

Diabetes is een ernstige aandoening die de bloedsuikerspiegel beïnvloedt in het lichaam. Bij vrouwen van middelbare leeftijd ontwikkelen diabetes is type 2 diabetes, de meest voorkomende vorm van de ziekte, volgens de American Diabetes Association. Type 2-diabetes ontwikkelt zich wanneer de alvleesklier niet voldoende insuline aanmaakt of de cellen van het lichaam niet de insuline te herkennen. Vrouwen gediagnosticeerd met type 2 diabetes zijn vaak overgewicht of obesitas, en het hebben van een ongezonde leefstijl brengt u een verhoogd risico op deze vorm van diabetes. De aandoening ontwikkelt zich langzaam, en vrouwen kunnen geen symptomen op het eerste. Er zijn diverse gebruikelijke symptomen geassocieerd met type 2 diabetes.

Toegenomen honger en dorst

Vrouwen die diabetes type 2 te ontwikkelen kan plotseling merken dat ze veel meer honger en dorst dan normaal. De honger en dorst kan ook constant zijn. Samen, vaak plassen, vooral 's nachts, is een gemeenschappelijk teken van type 2 diabetes.

Frequente infecties

Meer frequente en terugkerende infecties kan ook een teken van type 2 diabetes. Bij vrouwen van middelbare leeftijd is, kan dit vaak of chronische vaginale of gist infecties. Bovendien kunnen vrouwen merken dat het langer duurt om te herstellen van een infectie. Snijwonden, schaafwonden en andere wonden kan ook langer duren om te genezen Als u type 2 diabetes.

Vision Changes

Mensen met diabetes type 2 kunnen ook veranderingen in hun visie te ervaren. De meest gemelde visie veranderingen die gepaard gaan met de aandoening zijn wazig zien of dubbel zien.

Vermoeidheid

Vrouwen met diabetes type 2 kan merken dat ze veel meer moe dan normaal of dan ze zouden moeten zijn. Deze vermoeidheid kan ontwikkelen in de tijd en kan niet worden toegeschreven aan andere factoren. Het kan het moeilijk maken om uit bed komen in de ochtend, of je kan merken dat je moe uit veel meer dan gewoonlijk.