Borden en symptomen van de ziekte Waterzucht

Borden en symptomen van de ziekte Waterzucht

Waterzucht, ook wel oedeem, is een aandoening waarbij weefsels van uw lichaam opzwellen met vocht. Volgens Medline Plus, het komt meestal voor in de benen, voeten en enkels, maar kan overal voorkomen, ook intern. Het treft vaak zwangere vrouwen en ouderen. Er zijn een aantal mogelijke oorzaken en tekenen, symptomen en mogelijke behandelingen als u lijdt aan waterzucht.

Tekenen & Symptomen

Het eerste teken van waterzucht is zwelling en wallen in de voeten, enkels, benen en eventueel het gezicht en de handen. Volgens Family Doctor, zal de huid boven de gezwollen gebied worden opgerekt en glanzend. Als je duwt op het gebied, zal het een kuiltje te vormen veroorzaken en zal daar blijven gedurende enkele seconden. Volgens de Mayo Clinic, kan u een uitgebreide buik ervaren. Als je kortademigheid, moeite met ademhalen of pijn op de borst ervaren, is het mogelijk dat je kan longoedeem, dat is waterzucht in de longen hebben. De Mayo Clinic zegt onmiddellijk medische hulp inroepen als u een van deze symptomen ervaart.

Oorzaken

Waterzucht kan een aantal oorzaken hebben. Volgens de Mayo Clinic, het gebeurt wanneer kleine bloedvaten genoemd haarvaten vloeistof lekken nadat ze beschadigd of van lijden overdruk. De nieren houden dan extra natrium en water, om het defecte haarvaten helpen. De capillairen dan vloeiender, die bouwt de weefsels en veroorzaakt zwelling los. Mogelijke oorzaken zitten of staan ​​in een positie te lang te veel eten zout voedsel, zwangerschap, bepaalde medicijnen, zonnebrand en problemen met interne organen zoals de lever, nieren en het hart.

Behandeling

Huisarts zegt dat de enige manier om waterzucht goed te behandelen is aan de voorwaarde dat het veroorzaakt te behandelen. Als waterzucht voordoet in je benen, moet je ze verheffen of draag steunkousen. Ga niet zitten of staan ​​gedurende lange periodes zonder de tijd nemen om regelmatig rond te lopen. Beperk de hoeveelheid zout je eet. Uw arts kan een diureticum om de hoeveelheid water en zout te verminderen in je lichaam voor te schrijven. Massage kan helpen de zwelling en wallen als extreme temperaturen kunnen vermijden. Het beste is om uw arts te raadplegen correct worden getest en gediagnosticeerd voordat u een behandeling opties op uw eigen.