Borden en symptomen van de oogdruk

Oculaire hypertensie of hoge oogdruk, ontstaan ​​er talrijke ondervindt waarvan één blindheid. Wanneer druk opgebouwd in het oog, kan de oogzenuw beschadigen en het geleidelijk verlies van gezichtsvermogen. Dit wordt typisch aangeduid als glaucoom, al zijn er enkele gevallen van glaucoom die geen hoog niveau van oogdruk inhouden. Zelfs zo, om je gezicht voor de rest van je leven te behouden, is het belangrijk om de tekenen en symptomen van oculaire oogdruk te begrijpen, zodat u de juiste behandeling kunnen zoeken.

Gebrek aan symptomen

Helaas, de meeste mensen niet eens beseffen dat ze een verhoogde druk in het oog, totdat ze beginnen te zien verliezen. Dit is omdat deze kwaal die vaak geen symptomen. In feite is de norm voor oculaire hypertensie volledig symptoomvrij gedurende jaren. Dat is waarom je regelmatig zou moeten zien uw oogarts voor regelmatig oogonderzoek, alleen maar om aan de veilige kant.

Suikerziekte

Aangezien oculaire druk ontbreekt vaak symptomen, moet je kennis van een aantal van de andere voorwaarden of aanwijzingen die kunnen wijzen op de ontwikkeling van deze aandoening te nemen. Bijvoorbeeld, met zijn gediagnosticeerd met diabetes is een waarschijnlijke indicator van omgaan met verhoogde oogdruk of glaucoom. Als een deel van uw reguliere examens voor het onderhoud van uw diabetes, glaucoom en oogdruk tests moeten ook gedaan worden.

Leeftijd

Verhoogde oogdruk komt vaker voor bij volwassenen in de leeftijd van 45, dus regelmatig oogonderzoek zijn vooral belangrijk als je dit of ouder zijn. Glaucoom testen zijn meestal een onderdeel van een regelmatig oogonderzoek, maar als u zich zorgen maakt op geen enkele wijze over oculaire oogdruk zijn, zeker om het te brengen aan uw oogarts.

Geschiedenis van Glaucoom

Als iemand in uw familie glaucoom heeft gehad, je bent veel meer kans om deze aandoening of verhoogde oogdruk te ontwikkelen op een bepaald punt in je leven. En terwijl een familiegeschiedenis niet garanderen dat uw diagnose van de ziekte, is het zet je op een hoger risico, waardoor regelmatig oogonderzoek een prioriteit om het gezichtsvermogen te behouden.

Vorige Eye Injury

Als je een trauma hebt ervaren aan het oog op een bepaald punt in je leven, heb je meer kans om te lijden aan hoge oogdruk of glaucoom dan iemand die niet heeft. Er lijkt geen significant verschil tussen ernstige oogletsel en minder belangrijke qua kans op het ontwikkelen oogdruk problemen.