Borden en symptomen van chronische rugpijn

Chronische lage rugpijn is een van de belangrijkste redenen die mensen maken afspraken om hun arts te zien. Er zijn veel tekenen en symptomen van chronische pijn in de rug, en sommige van hen hebben niets te maken met de achterkant.

Identificatie

Chronische rugpijn het gevolg van schade aan de wervelkolom compressie op de zenuwen in de wervelkolom, of zelfs omstandigheden die de organen kunnen beïnvloeden in de buikstreek. Sommige van de tekenen en symptomen van chronische pijn in de rug zijn voor de hand liggend, maar er zijn enkele tekenen die u misschien niet hebben overwogen.

Lumbale Strain

Overdreven inspant de onderrug door activiteit of continue uitrekken van de pezen en spieren in de onderrug kan leiden lumbale stam. De tekenen van de lumbale stam behoren ongemak in de onderrug en een verschillende mate van spierspasmen in de rug die pijnlijk genoeg is om te voorkomen dat u in staat om te staan ​​of zitten voor langere tijd kan zijn.

Afgeleide pijn

In sommige gevallen, de pijn gevoeld in de rug kan zogenaamde afgeleide pijn. Afgeleide pijn ontstaat in één deel van het lichaam, maar wordt gevoeld in een ander deel. Omstandigheden die hun oorsprong in de buik en ernstige buikpijn, zoals appendicitis en urineblaas infecties, kan ook leiden tot ernstige en chronische pijn in de onderrug. Voor vrouwen, kan het bekken infecties en reproductieve stoornissen ook te zien zijn als chronische pijn in de onderrug.

Spinal Discs

Discs in de onderrug kan beschadigd raken of verliezen hun elasticiteit tijd en beginnen verdikking langs de wervelkolom en druk op het ruggenmerg of andere zenuwen in het onderste gebied van het lichaam. Eén van deze zenuwen is de heupzenuw, die loopt vanaf de taille, naar beneden door de dijen, tot aan de enkels en voeten. Een uitpuilende schijf druk te zetten op deze zenuw veroorzaakt ernstige pijn in de taille en benen, maak een verdovende sensatie, en mogelijk leiden tot een gebrek aan mobiliteit. Dit zijn allemaal serieuze onderrug symptomen die onmiddellijk medische hulp nodig hebben.

Expert Insight

Volgens de American Academy of Family Physicians, chronische lage rugpijn is de tweede hoogste gewaardeerde reden waarom mensen een bezoek aan de arts voor terugkerende voorwaarden. Enkele van de factoren die de kans dat iemand pijn in de onderrug ervaart kan verhogen zijn overgewicht, roken, slechte lichamelijke conditie gewoonten, en een geschiedenis van chronische drugsmisbruik.