Borden en symptomen van Anorexia in vrouwen van middelbare leeftijd

Borden en symptomen van Anorexia in vrouwen van middelbare leeftijd

Anorexia nervosa is een eetstoornis gekenmerkt door extreme vermagering en angst over het verkrijgen van gewicht. Dr. Donald McAlpine, een psychiater van de Mayo Clinic, beweert dat een vrouw van middelbare leeftijd met anorexia nervosa heeft meer kans om te helpen met haar ziekte is dan een jongere vrouw willen. Gewapend met de feiten, kan je eindelijk in staat zijn om haar te krijgen de hulp die ze nodig heeft en niet weet hoe om te vragen voor.

Constant Exercise

Alleen maar omdat een vrouw geniet van een beetje oefening elke dag betekent niet dat ze lijdt aan een eetstoornis. Echter, het nemen van een aantal runs per dag, doet been drukt elke keer dat ze wordt geconfronteerd met stilstaan ​​en willekeurig laten vallen op de grond een keer per uur gedurende 20 sit-ups is verlegging van de grenzen van de normaliteit. Ook op zoek naar tekenen van zelf-oordeel. Die weegt voortdurend, fanatiek controleren van de spiegel of vaak het meten van de dikte van haar dijen kan duiden op een probleem.

Het beoordelen Iedereen

Volgens een artikel geplaatst door Johns Hopkins Medicine, heeft een culturele obsessie omliggende gewicht geleid vrouwen om te geloven dat de resterende dunne houdt ze jong, waardoor er meer gevallen van vrouwen van middelbare leeftijd met een eetstoornis. Vrouwen die gevoelig zijn voor deze druk op een bepaalde manier zal vaak commentaar op ieders uiterlijk kijken. Als u bang bent dat een vrouw met anorexia nervosa kunnen hebben, hebben een gesprek met haar in een openbare plaats. Als elke andere in omloop brengen is over hoe dik, dun of mooie andere vrouw is, is er een duidelijke preoccupatie met het uiterlijk.

Eten Obsession

Als je kijkt naar haar tengere kader koken van een maaltijd geschikt voor een koning, kan je je afvragen hoe je haar ooit verdacht van het hebben van anorexia nervosa. Echter, veel van middelbare leeftijd anorexia vrouwen graag enorme maaltijden te koken en ga boodschappen vaak. Als een vrouw verhongeren zichzelf, wordt ze vaak geobsedeerd door voedsel in vrijwel dezelfde manier een persoon die is honger zou denken alleen maar over eten. Daarnaast zal een vrouw met anorexia een ritueel rond het eten te plaatsen. Als ze eet in uw aanwezigheid, kan ze hebben om te eten op een bepaalde manier of in een bijzondere plek. Als dit patroon wordt gewijzigd, zullen ze beweren dat ze niet kan eten, en dat ze geen honger.

Major Life stressor

Bij anorexia ontstaat, of reemerges, in vrouwen van middelbare leeftijd is het vaak het gevolg van een belangrijke leven te veranderen. Wanneer andere mensen symptomen van depressie zouden ervaren, een vrouw met body dysmorphic disorder, of een preoccupatie met het uiterlijk, kunnen hun toevlucht nemen tot extreme en beperkende eetgewoonten. Deze veranderingen in het leven kunnen zijn relatieproblemen, opvoedingsvragen, lege-nest-syndroom, de dood van een ouder, problemen op het werk of financiële worstelingen.

Fysieke veranderingen

Een vrouw van middelbare leeftijd met lichamelijke klachten is vaak in staat om borstel uit de tekenen van anorexia nervosa met claims van de menopauze. Echter, als andere tekenen van anorexia zijn duidelijk zichtbaar, fysieke veranderingen moeten worden bekeken voor, zoals haaruitval, osteoporose, gele verkleuring van de huid, ontbreken van een termijn, gevoelens van altijd koud, fijn haar over haar lichaam en constipatie.