Blue Cross en Blue Shield opties in Florida

Blue Cross en Blue Shield opties in Florida

Blue Cross en Blue Shield van Florida biedt verschillende soorten medische, tandheelkundige en apotheek mogelijkheden voor inwoners van Florida, zonder medische dekking. Plan opties zijn beschikbaar voor gezinnen, voor particulieren, bedrijven, kleine bedrijven en Medicare ontvangers. Blue Cross en Blue Shield van Florida biedt tijdelijke of permanente dekking voor gezinnen en bedrijven.

Tijdelijk

Blue Cross en Blue Shield biedt een tijdelijke optie dekking voor degenen die momenteel zonder gezondheidszorg dekking, maar zal het in de nabije toekomst. BlueOptions biedt volledige uitgebreide dekking zonder medische acceptatie aan degenen die net beginnen met een nieuwe baan, tussen twee banen of die tijdelijk niet medisch behandeld. Tijdelijke plan opties bieden dekking voor 30, 60, 90 en 180 dagen.

Ziekenhuis Chirurgische Plus

U krijgt een volledige dekking, met inbegrip van routinecontroles, recepten, practica en tandheelkundige met plan opties via BlueOptions en BlueSelect ontvangen. Deze opties zal u ook dekking voor onverwachte grote medische problemen zijn ziekenhuis en chirurgische kosten.

Gezondheid Spaarrekening Compatibel

Door BlueOptions kunt u gedeeltelijke medische dekking vergezeld van een gezondheidscertificaat spaarrekening (HSA) voor een lage premie te krijgen. Uw medische dekking zal een hoger eigen risico voor de diensten die u wilt hebben als voorzorgsmaatregel hebben. Gedurende het hele jaar kunt u belastingvrij geld te plaatsen in uw HSA account die kan worden gebruikt om te betalen voor co-betaalt, je aftrekbaar en andere medische kosten.

Health Plans met Dental en voorspelbare kosten

Blue Cross Blue Shield van Florida biedt u om uw zorgverzekering te verbeteren met de toevoeging van tandheelkundige opties. Deze twee opties zullen worden gecombineerd tot één plan met voorspelbare co-betalingen aan alle bezoeken met een lage jaarlijkse eigen risico te dekken. Voorspelbare kosten opties alles wat je van een lage premie met een vast bedrag van de medische kosten en co-betalingen geëlimineerd het element van verrassing toen op zoek naar medische hulp te betalen.

Aangepaste en Value Plannen

Low Cost plannen kunt u kiezen welke voordelen u zult gebruiken in de loop van een jaar. Deze opties maken voor lage premies en je hoeft niet te betalen voor medische voordelen die u misschien niet gebruiken. De GoBlue waarde plan biedt de gezondheid en tandheelkundige dekking zonder een medische geschiedenis of de tests, terwijl nog steeds in staat om lage premie ziektekosten ontvangt bieden.

Apotheek Dekking

Apotheek dekking opties zijn beschikbaar via Blue Cross en Blue Shield van Florida te helpen verlagen van de out of pocket kosten van de geneeskunde. Deze opties zijn beschikbaar in combinatie met alle medische dekking opties aangeboden. Apotheek opties omvatten BlueScript Pharmacy-programma, BlueRX korting programma, Mediscript, BlueCare RX en BlueSelect Pharmacy-programma.