Biologische behandeling van Colitis

Biologische behandeling van Colitis

Ulcerosa is een inflammatoire darmziekte gekarakteriseerd door zweren in het rectum en het colon. Deze zweren veroorzaken rectale bloeden, diarree en buikpijn. Er zijn veel behandelingen beschikbaar zijn voor degenen die lijden aan colitis, en een van de nieuwste behandelingen onderzoekers bestuderen is de biologische behandeling.

Wat zijn Biologics?

Volgens de Stichting Crohn en colitis, biologische zijn "genetisch gemanipuleerde medicijnen uit levende organismen en hun producten. ' Biologics worden vaak gebruikt om kanker te behandelen en artsen hen steeds gebruikt om ontstekingsziekten van allerlei behandelen van artritis psoriasis.

Hoe Biologics Behandel Colitis

Biologics richten op bepaalde eiwitten die ontstekingen veroorzaken in het lichaam, het onderbreken van de ontsteking en zetten een stokje voor.

Common Biologics gebruikt voor de behandeling Colitis

Volgens de Stichting van Amerika Crohn en Colitis, gemeenschappelijke biologics gebruikt ter behandeling van colitis en andere inflammatoire darmziekten omvatten Humira®, Cimzia®, Remicade® en TYSABRI.

Side Effects

De Consensus Development Conferentie merkt op dat gastro-enterologen de risico's en voordelen van biologics moet afwegen voordat u ze gebruikt om colitis patiënten te behandelen. Volgens de Stichting van Amerika Crohn en Colitis, vaak voorkomende bijwerkingen zijn infecties van de luchtwegen, griep-achtige symptomen en reacties op de injectieplaats. Andere ernstige bijwerkingen zijn aandoeningen van het zenuwstelsel, kanker en bloedziekten.

Andere waarschuwingen

Biologics kan het lichaam in staat om te vechten tegen infecties te verminderen. Er zijn ook meldingen van levensbedreigende infecties bij patiënten die behandeld worden met biologische geneesmiddelen.