Bio-Dermal Gel Gebruikt

Bio-Dermal Gel Gebruikt

Bio-Dermal Gel, een geregistreerd handelsmerk van Kustomer Kinetics Inc, is een farmaceutische pijnstillende leveringssysteem. Bio-Gel Dermal is een van vele producten gebruikt of transdermale pleister technologie kwalen te behandelen, een werkwijze populariteit wint voor die patiënten voorkomen injectie pijn. Om Bio-Gel Dermal gebruiken artsen pijnstillers toepassing een hydrogel pad en plaats het op de huid van een patiënt. Hoewel Bio-Dermal Gel behandelt vele voorwaarden, worden de verschillende toepassingen niet bekend vanaf 2011.

Chronische Pijn

Bio-Gel Demal kunnen artritis, fibromyalgie en andere vormen van chronische pijn. Het behandelen van chronische pijn is een continu proces, met medicijnen waardoor soms bijwerkingen erger dan de pijn. Behandelen artritis pijn door het plaatsen van een medicinale pad op gewrichten. Verlichten fibromyalgie pijn door het plaatsen van een transdermale pad op een oppervlakte van ongemak. Patiënten ervaren minder maagklachten en andere bijwerkingen gemeen met pijnstillers met deze methode, omdat de gelokaliseerde medicatie niet te reizen naar alle delen van het lichaam. Bio-Dermal Gel kan ook direct werken op de huid van de zenuwuiteinden om zenuwpijn te behandelen. Zenuwuiteinden ontvangen pijn berichten die voortvloeien uit uw zenuwen in uw ruggenmerg, die deze signalen versterkt. Transdermale pijn producten gebruikt met Bio-Dermal Gel kan voorkomen dat de zenuwuiteinden van het oppakken van deze signalen. Solliciteer Bio-Dermal Gel direct op zenuwbanen voor "trigger-point" applicatie.

Antidepressivum

Artsen die klinisch depressieve patiënten kunnen geïndividualiseerde drug therapieën met Bio-Huid Gel toedienen. Sommige artsen kiezen voor verbinding, of een combinatie van twee of meer medicijnen, behandeling van depressie op deze manier, omdat weinig beperkingen bestaan ​​op de soorten drugs die compoundable voor transdermale toediening vanaf 2011 Bereide behandelingen omvatten gewoonlijk amitriptyline, lithium en andere soorten antidepressiva gladgestreken op een hydrogel pad vervolgens aangebracht op de huid van een patiënt. Van de huid, de aangepaste medicijnen werken hun weg via de bloedbaan in de hersenen.

Spierverslapper

Gebruik Bio-Dermal Gel om snelwerkende spier pijnbestrijding toedienen. Spierverslappers verminderen het vermogen van een spier door het blokkeren van de overdracht van de zenuwimpulsen te contracteren. Transdermale spierverslappers bewegen door het lichaam sneller deze uitzendingen dan orale medicatie, die vaak gedeeltelijk in "first-pass effect" worden vernietigd blokkeren terwijl drugs geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal (GI) kanaal reizen door de lever. Spierverslappers toegepast door middel van patch-technologie zijn niet onderworpen aan deze degradatie.

Lokale Anesthethia

Numb specifieke behandeling gebieden met Bio-Dermal Gel voor kleine ingrepen, ontharing, laser behandelingen en een aantal poliklinische chirurgische ingrepen. Bio-Dermal Gel versnelt klinische operaties en werkt snel om gevoelloos doelgebieden. Dierenartsen kunnen ook gebruik maken van Bio-Dermal Gel om verdoving voor de dieren nodig hebben verergerd medicijnen snel geleverd of aan dieren te klein zijn om te injecteren met naalden.