Bijwerkingen van het gebruik van Rogaine voor Vrouwen

Bijwerkingen van het gebruik van Rogaine voor Vrouwen

Over Rogaine

Rogaine is een behandeling van het haarverlies dat de werkzame stof Minoxidil bevat. Minoxidil is FDA-goedgekeurd en het enige ingrediënt bewezen om haar te laten groeien. Rogaine werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1980 om hoge bloeddruk te behandelen. Terwijl het onderzoeken van de effectiviteit van Rogaine werd haargroei ontdekt in patiënten. De topische oplossing van minoxidil werd in 1980 voor erfelijke kaalheid bij mannen gebracht en vervolgens in 1990 voor vrouwen. Rogaine is niet bedoeld voor kaalheid veroorzaakt door ziekte of andere omstandigheden, zoals stress-gerelateerde levensstijl.

Bijwerkingen van Rogaine

Er zijn zeer weinig bijwerkingen van Rogaine, als het goed wordt gebruikt. De hoofdhuid kan droge en jeukende. Spoelen met koud water kan helpen, en dagelijks wassen met een milde shampoo en conditioner kan het probleem te verlichten. Als het probleem aanhoudt, stoppen met het gebruik van de drug. Het geneesmiddel mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Andere geneesmiddelen moeten niet worden gebruikt op de hoofdhuid met minoxidil, omdat het kan leiden tot de actuele oplossing te absorberen in de huid. Absorptie van het geneesmiddel in de huid kan problemen met hart en bloedvaten. In feite moet hartpatiënten niet de drug te nemen, tenzij op advies van een arts.

Hoe te Rogaine een juist gebruik van

Vrouwen moeten de twee procent formule voor alleen vrouwen voorgeschreven gebruik. Voor mannen is er een vijf procent formule. Gebruik één ml, 's morgens en' s avonds. Deel het gebied van de hoofdhuid dunner en minoxidil toepassen. Masseer lichtjes. Als u net shampoo je haar, wacht tot de hoofdhuid droog is. Gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid, omdat het kan worden opgenomen in de bloedbaan. Het zou duren tot twaalf maanden voor vrouwen merken een aanzienlijke haargroei. De eerste haartjes zal fijn en kleurloos te zijn, maar zal uiteindelijk dikker en donkerder. Rogaine is een product dat je moet gebruiken voor het leven, als je ervaart erfelijke kaalheid.

Psychologische effecten van Rogaine

Vrouwen hebben de neiging om een ​​meer moeilijke tijd omgaan met haarverlies dan mannen. Misschien is het dat de maatschappij mannelijke kaalheid accepteert, maar het hoeft niet altijd accepteren vrouwelijke kaalheid. Een vrouw het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan worden beïnvloed, waardoor vrouwen het gevoel dat ze hun vrouwelijkheid verloren. Rogaine kan vrouwen helpen verbeteren van hun gevoel van eigenwaarde als ze zien dat de resultaten van het product. Een sterke sociale kring, hobby, meditatie en ontspanningstechnieken helpen vrouwen aan te passen aan dit soort veranderingen in hun lichaam.