Bijwerkingen van Alcohol Intrekking

Alcohol terugtrekking verwijst naar de symptomen die zich voordoen als iemand die overmatig alcohol drinkt stopt het drinken dat alcohol plotseling. De bijwerkingen van alcohol ontwenning zijn divers en variëren van mild en ongemakkelijk om meer ernstige, zelfs levensbedreigende, omstandigheden.

Time Frame

Bijwerkingen van alcoholontwenningssymptomen regelmatig voordoen binnen de eerste 5 tot 10 uur na de "laatste" drank, maar is bekend dat ook optreden zelfs 7 tot 10 dagen later.

Kenmerken

Hoewel alcohol terugtrekking komt vaker voor bij volwassenen, kan het voorkomen bij tieners en kinderen ook.

Identificatie

Bijwerkingen van alcohol terugtrekking omvatten kleine symptomen (angst, slapeloosheid, maag-problemen, hartkloppingen, hoofdpijn, transpireren, tremulousness), matige symptomen (tactiele, visuele en auditieve hallucinaties) en ernstige symptomen (toevallen, delirium, desoriëntatie, hallucinaties, agitatie, koorts, hypertensie, tachycardie).

Grootte

De hoeveelheid alcoholgebruik beschouwd als excessief zijn en dat kan leiden tot ontwenningsverschijnselen is de volgende: 2 tot 6 pinten bier of 4 oz. van sterke drank per dag voor een week, of een gewone gebruik van alcohol, dat het dagelijks leven en typische routines verstoort.

Het voorkomen

Om alcohol terugtrekking te voorkomen, moet men het gebruik van alcohol beperken of te voorkomen het alles. In geval van vroegere alcoholisme of alcoholisme in de familie, kan het nodig zijn om vermijd alcohol.

Oplossing

De gebruikelijke oplossing om alcoholonthouding omvat het behandelen van de directe symptomen, voorkomen van complicaties en langdurige preventieve behandeling daarna. Revalidatie is een aanrader voor alcoholische patiënten als goed, en omvat sociale steungroepen, gedragstherapie en medicatie.