Beta Blocker Therapy in Diabetici

Mensen met type 1 en 2 diabetes zijn gevoelig voor hart- en vaatziekten en beroerte. Belangrijke therapeutische medicijnen worden geadviseerd voor mensen met diabetes aan deze voorwaarden voorkomen. Bètablokkers gebruikt te worden toegediend aan de cardiovasculaire complicaties van diabetes; Vanwege de gevaren van bijwerkingen van bèta-blokkers bij diabetespatiënten gebruik de medicatie met diabetes patiënten sterk afgeraden.

Indicaties

Beta-blokkers zijn medicijnen toegediend aan hoge bloeddruk en aritmie controle. De bètablokker is een bewezen effectieve therapeutische medicijnen voor post-myocardinfarct. Bètablokker therapie effectief te bestrijden schadelijke stresshormonen op het hart en worden ook voorgeschreven als preventieve geneesmiddelen voor chronische migraine.

Implicaties

De Anglo-Scandinavian Cardiac Outcomes Trial-bloeddrukverlagende Arm (ASCOT-BPLA) gemeld op de implicatie dat bètablokkers potentieel gevaarlijk bij diabetici die bloedsuiker abnormaliteit kunnen zijn. Bètablokkers lijken de contra-regelgeving die plaatsvindt wanneer hypotensie aanwezig is blokkeren. Dit voorkomt dat een diabeticus van het identificeren van de tekenen van hypotensie, zoals beukende hartslag.

Steeds meer bewijs toont aan dat beta-blokkers aanzienlijk kunnen verhogen bloedsuikerspiegel bij diabetici, hoewel de medicatie is effectief in het verminderen van de mortaliteit en morbiditeit van hart- en vaatziekten complicaties bij diabetes. Onderzoek uitgevoerd door het Imperial College in Londen is gebleken dat de toediening van bètablokkers als behandeling voor een hoge bloeddruk de kans op het ontwikkelen van diabetes kan toenemen met 50 procent.

Side Effects

Vaak voorkomende bijwerkingen van bètablokkers zijn duizeligheid, koude handen en voeten, zwakte, droge mond en huid, kortademigheid, piepende ademhaling, slapeloosheid, vochtretentie en zwelling van de handen en voeten.

Bètablokkers staan ​​bekend om het vertragen van de hartslag, waardoor patiënten slaperig of duizelig voelen. Oefening kan meer uitdagend geworden als de patiënten de neiging om meer ingesnoerd en oppervlakkige ademhaling ervaren.

Diabetische patiënten ervaren dezelfde symptomen in aanvulling op moeilijkheidsgraad beheren bloedsuikerspiegel genoemd vanwege de kalmerende effecten van bètablokkers. Als de bloedsuikerspiegel daalt, kan diabetespatiënten problemen verheffen hun bloeddruk en hartslag hebben - dus de waarschuwingssignalen niet aanwezig zijn.

Waarschuwingen

Diabetische patiënten die reeds bètablokkers moeten niet de medicatie abrupt stoppen aangezien dit het risico van het hebben van een hartinfarct verhoogt. Een arts raadplegen voordat u wijzigingen aan de huidige behandeling van bètablokkers bij diabetes. Alternatieve middelen kunnen worden gebruikt in plaats van bèta-blokkers, zoals angiotensine converting enzyme (ACE) remmers die bescherming bieden en de nieren niet toenemen bloedsuikerspiegel in het lichaam.