Beste manieren om te zorgen voor je haar

Beste manieren om te zorgen voor je haar

Het is gemakkelijk voor ons om ons haar te verwaarlozen. De waarheid is, ons haar moet worden verzorgd, net als de rest van ons lichaam. Een verwaarloosde haar kan veroorzaken groeien langzamer, maar ook bros en ongezond. Het verzorgen van je haar zal niet te veel van uw tijd, maar zal een positief resultaat, dat bent u zeker om te genieten.

Wassen van je haar

Het houden van uw haar gezond begint met het wassen van het regelmatig. Wassen van je haar om de andere dag is een goede gewoonte. Uw hoofdhuid kan te droog worden als je het elke dag wassen, maar als je wacht langer dan twee dagen, zal de olie en vuil beginnen te bouwen. U zult ook willen om je haar te wassen met een all-natuurlijke shampoo. Dit zal je haar veel gezonder dan wanneer je een shampoo gebruiken met chemicaliën kun je niet uitspreken houden. U kunt altijd uw eigen shampoo thuis door het mengen van een ei, een eetlepel. olijfolie, een eetlepel. citroensap, en één eetlepel. van Castilië zeep. Tel dat op bij 16 oz. van water en shampoo is klaar.

Haarproducten

Met behulp van de juiste haarproducten op de juiste manier is een van de beste manieren om te zorgen voor je haar. Ten eerste moet je de ingrediënten te controleren. Zorg ervoor dat het haar product dat u wilt gebruiken geen alcohol bevatten. Alcohol droogt je haar. Dit zal ertoe leiden dat het broos worden en barsten. Zorg er vervolgens voor dat je niet het haar product op de hoofdhuid aanbrengt. Je wilt niet een van uw poriën verstoppen en irriteren je hoofdhuid.

Dieet

Het eten van een evenwichtige voeding zal een groot verschil maken op je haar te maken. Je haar heeft vitaminen en mineralen, net als de rest van je lichaam. Bijvoorbeeld, zink en eiwitten nodig zijn, en zonder hen, heb je meer kans op haaruitval. Je moet ook veel water drinken per dag om je lichaam en je haar gehydrateerd te houden. Niet genoeg water kan je haar droog aanvoelt. Ook, zorg ervoor dat je elke nacht genoeg slaap krijgt. Het aantal uren dat je nodig hebt, hangt af van je. Dit kan overal van vijf uur tot tien uur per nacht. Dit is de tijd van uw lichaam om te rusten en te herstellen zelf. Als er schade is aangericht aan je hoofdhuid of je haar, je lichaam zal werken aan de vaststelling van het op natuurlijke wijze terwijl je slaapt.

Wat te vermijden

Vermijd zwemmen in een zwembad zonder het dragen van een kap over je haar. Het chloor in het zwembad kan veel schade aanrichten aan je haar. U zult ook willen blazen voorkomen dat ze uitdrogen je haar als je kunt. Als je een föhn moet gebruiken, hou het op de lage stand. De hoge warmte-instelling zal uitdrogen je haar en veroorzaken gespleten haarpunten. Tenslotte zal je wilt roken of het gebruik van drugs te voorkomen. U mag niet denken dat dit zou je haar beschadigen, maar het doet. Als je niet zo denken, rekening met het feit dat drugs kan worden gevonden door het testen van een streng van je haar.