Beschrijving van de blaas

Je hoeft niet na te denken over het tot je echt nodig hebt om te gaan of uw kind vertelt je dat hij echt naar de badkamer te gebruiken tijdens een familie-uitstapje. Uw blaas is uiterst belangrijk voor uw gezondheid.

Je blaas

De blaas is een ballon gevormd, gespierd orgaan in je bekken. Het constante kleiner of groter, afhankelijk van hoeveel urine is het op een bepaald moment. Nieren sturen urine naar de blaas wanneer het werkt met de urethra om de urine te verdrijven.

Functies

Uw blaas heeft twee functies. Ten eerste, het slaat uw urine. Er zijn zenuwen in de blaas om u te vertellen wanneer haar volgende functie uit te voeren, om uw blaas te legen.

Betekenis

De zenuwen kunnen de hersenen vertellen wanneer het vol is. Bijvoorbeeld, wanneer uw blaas vol is zul je de behoefte voelen om te plassen. Het gevoel wordt sterker als de blaas zijn limiet heeft bereikt. Dus, je "behoefte" wordt urgent.

Time Frame

Als uw urinewegen gezond is en je bent een volwassene, voor 2-5 uur uw blaas kan ongeveer 2 kopjes urine.

Overwegingen

Voorkomende ziekten die uw blaas kan beïnvloeden zijn urine-incontinentie, die het verlies van controle over de blaas, urineretentie of blaaskanker.