Benzodiazepines Vs. Pijnstillers voor Terugtrekking

Benzodiazepines Vs.  Pijnstillers voor Terugtrekking

Verslaving treft miljoenen mensen wereldwijd. Prescription drugs en alcohol zijn twee van de belangrijkste stoffen misbruikt door mensen die met opzet of per ongeluk verslaafd raken. Intrekking is een periode waarin het lichaam, die gewend is uitgegroeid tot een stof, zich aanpast aan het leven zonder de stof het is verslaafd aan, of het nu pijnstillers, kalmeringsmiddelen, straat drugs of alcohol.

Benzodiazapines

Benzodiazapines werden voor het eerst opgericht door een chemicus genaamd Leo Sternbach in 1955. De eerste benzodiazepine was Librium, generieke naam chloordiazepoxide. Het werd in 1960 beschikbaar gesteld door Hoffman LaRoche en kort gevolgd door de bekende valium generieke naam diazepam.

Sindsdien hebben vele afleidingen van deze geneesmiddelen, waaronder zogenaamde "date rape" drugs zoals Halcion, temazepam en Rohypnol gevolgd. Ze zijn zeer verslavend en tolerantie en verslaving resultaat snel, vooral met de snelwerkende medicijnen zoals lorazepam (Ativan), alprazolam (Xanax) en natuurlijk de date rape drugs als recreatief genomen, zoals Rohypnol, Halcion en Temazepam.

Benzodiazepines beïnvloeden een neurotransmitter bekend als GABA die dezelfde chemische stof in de hersenen die alcohol beïnvloedt. GABA is de belangrijkste remmende neurotransmitter in het centrale zenuwstelsel. Het speelt een rol in het reguleren van neuronale prikkelbaarheid gehele zenuwstelsel. Bij de mens, GABA is ook direct verantwoordelijk voor de regulatie van de spiertonus, die is de reden waarom men voelt een gevoel van ontspanning bij het nemen van deze.

Benzodiazepines en Terugtrekking

Benzodiazepinen zijn de enige stof andere dan alcohol die de dood tijdens de terugtrekking kan veroorzaken. Benzodiazepinen zijn zeer verslavend en niet goed begrepen door de vele artsen die hen vrijelijk voorschrijven over veel langere periodes dan aanbevolen en bij steeds hogere doses. De bron sectie heeft een link naar de Ashton Manual, die is een uitgebreide handleiding en onderzoek op het gebied terug te trekken uit benzodiazepinen en heeft vergelijkende grafieken waarin je kunt zien hoe je geleidelijk terugtrekken met weinig ongemak. Het is een geweldige bron voor artsen die vaak onwetend zijn over hoe verslavend benzodiazapines kan zijn voor de mens.

Benzodiazepines en Alcohol Intrekking

Benzodiazepines steken tolerantie op de invloed van GABA in de hersenen maken ze ideaal voor alcohol terugtrekking. Meestal wordt er een 'oplaaddosis' --- een dosis hoog genoeg is om voor de hand liggende autonome en fysieke symptomen van ontwenning --- wordt toegediend bij de toelating. Zodra de dosis is toegediend over een periode van 5 tot 10 dagen, wordt de dosering taps. Sommige artsen de voorkeur aan dat de, alcoholische "voelen" de terugtrekking, terwijl anderen proberen te ontgiften zo comfortabel mogelijk te maken. Vanwege hun lange halfwaardetijden, de meest gebruikte geneesmiddelen librium en valium. Deze zorgen voor langzame en gemakkelijk intrekken als de drug halfwaardetijd zorgt voor een soepeler en stabieler bloedspiegel. Af en andere benzodiazepinen, zoals lorazepam (Ativan) of alprazolam (Xanax) zal worden gebruikt of supplementally gegeven.

Ironisch genoeg, alcohol en barbituraten zijn even goed voor benzodiazepine terugtrekking, maar deze worden zelden gebruikt.

Painkiller Intrekking

Terugtrekking van pijnstillers, zelfs de meest ernstige verslavingen, niet noodzakelijkerwijs alle behandelde. Terwijl de terugtrekking ondraaglijk kan zijn, is het niet dodelijk. In sommige gevallen kan een langzame versmalling worden uitgevoerd, maar dit is zeldzaam. Voor sommige straat drugs, vooral heroïne, methadon of suboxone worden gebruikt voor een langzame versmalling doen. De meeste voorgeschreven pijnstillers vereisen een in-patient detox voor ernstige verslaving en soms benzodiazepines kan worden gebruikt om een ​​deel van de autonome symptomen te behandelen. Dat gezegd hebbende, terwijl pijnlijk, men kan niet sterven aan pijnstiller terugtrekking hoewel ze psychotisch of gewelddadig kunnen worden en moeten zorgvuldige observatie.

Benzodiazepine Vs. Pijnstillers voor Terugtrekking

Hoewel pijnstillers zoals Suboxone en methadon worden gebruikt voor het onttrekken van ernstige pijnstiller verslaving ze zijn niet echt te vergelijken met terugtrekking benzodiazepine. De stoffen worden niet algemeen gebruikt terugtrekken van gelijkwaardige stoffen, omdat men een opiaat en de andere is een kalmeringsmiddel.