Bentonit Clay Detox

Kolon hälsa är viktigt för om avfallet blir igensatt i detta organ kommer att backa upp i kroppen. Detta kan överbelasta kroppen med gifter och göra dig sjuk. Matsmältningssystemet rengör naturligtvis området för att hålla det fungerar korrekt. Tyvärr, det finns skräpmat full av konserveringsmedel i vår snabba värld är det som för mycket stress sätta på kroppen och kolon. Försöker en avgiftning för att hjälpa kolon eliminera överskott avfall är säkert och effektivt om du dricker mycket vatten för att undvika uttorkning.

Bentonitlera

Bentonitlera kan användas som en effektiv kolon rengörings. Tidskrävande lera kommer att eliminera toxiner och andra svårsmälta material som byggts upp i tjocktarmen över tiden. Leran suger gifter upp som en svamp och sedan passerar även kroppen. Metoden har funnits under tusentals år i vissa länder i Afrika, Sydamerika, och australiensiska kulturer. Dessa personer tyckte naturlig lera i marken och intas dem att öka sin hälsa, eftersom de insåg det fick dem att må bättre.

Detox

Köp flytande kalcium bentonitlera som kan hittas på nätet eller från en alternativ medicin utövare. Varje morgon, innan du äter något, oralt konsumera 1 msk. av lera blandad med äppelmos. Den äppelmos gör det lättare att gå ner. Använd ekologiskt äppelmos för ökade hälsofördelar. Drick minst åtta glas vatten under dagen för att stanna hydratiserade. Efter en vecka kan du öka dosen till 2 msk. Efter två veckor, i kombination med en hälsosam livsstil, bör du känna en markant förbättring av din hälsa och välbefinnande. Du kanske har mer energi, sover bättre och din avföring bör bli korrekta.

Fler Fördelar för Clay Detox

Bentonitlera är en alkalisk substans. Vid förtäring, neutraliserar leran kroppens surhetsgrad, reducerar halsbränna och magsår. Clay absorberar och hjälper kroppen utvisa inre parasiter och metaller i blodet, förutom toxiner.

Bentonitlera kan också göras till en pasta med en adhesiv substans. Prova honung eftersom den har extra hud fördelar, och tillämpa klistra över hela kroppen. Leran kan arbeta för att absorbera toxiner genom porerna i epidermis. Prova pastan efter att ha öppnat porerna i ett varmt bad eller bastu.