Belemmeringen voor een gezond diabetes dieet

Belemmeringen voor een gezond diabetes dieet

Uw voeding speelt een belangrijke rol in uw algehele gezondheid. Als u diabetes hebt, het beheersen van uw dieet is waarschijnlijk de belangrijkste stap die u kunt nemen in het beheersen van uw diabetes. Wat, hoeveel en wanneer je eet bepalen of uw bloedglucosewaarden zijn gezond of uit de hand. Helaas, in onze snelle moderne levensstijl, het eten van een gezond dieet is moeilijk. Gebrek aan informatie en gebrek aan tijd zijn belangrijke barrières, maar gebrek aan planning is het grootste struikelblok voor het eten van een gezond dieet.

Informatie

Hopelijk, wanneer je ontdekt je had diabetes uw arts voorgeschreven een cursus van diabetes onderwijs. Deze lessen, gegeven door gecertificeerde diabetes opvoeders, leveren een schat aan informatie over de ziekte en hoe te leven met het. Een deel van uw diabetes educatie bevat informatie over een dieet dat is gezond voor je en overleg met een diëtist of voedingsdeskundige, die je dagelijkse calorie behoeften te bepalen en een persoonlijke maaltijd plan voor u.

Gebrek aan informatie

Je kunt niet implementeren gezonde veranderingen dieet als je niet weet wat een gezonde voeding betekent voor u in uw unieke omstandigheden. Als u een diabetes onderwijs natuurlijk niet hebt genomen, moet je jezelf te onderwijzen. De Nationale Diabetes Information Clearinghouse biedt een online informatie en planning tool. Omdat diabetes hart en vaatziekten, beroerte, nierziekte, blindheid, zenuwbeschadiging, amputatie en dood kan veroorzaken, moet u zo snel als je kunt zo veel als je kunt over een gezonde voeding leren. Beroep doen op de hulp van een vriend die een medische professional, of maatje met een andere diabetische om sneller te leren.

Tijdgebrek

Levens van Amerikanen zijn erg druk, en velen van ons hebben de tijd voor te bereiden en te eten voedzame, evenwichtige maaltijden niet nemen. Om uw diabetes te beheersen, moet je niet laten een gebrek aan tijd te voorkomen dat je van het eten van een gezond dieet. Als u weet dat uw dag zal extra druk zijn, bereiden een lunch de avond ervoor om mee te nemen naar het werk, en doen zo veel eten als voorbereiding op de volgende dag als je kunt. Niet beknibbelen op het ontbijt en zorg ervoor dat je een gezonde snack (s) mee te nemen wanneer u het huis verlaat. Doe wat onderzoek en plan vooruit voor een voedzame maaltijd op restaurant als je niet kunt eten mee van huis. Als je dat doet eten, zorg ervoor dat de niet-restaurant maaltijden die dag te benadrukken wat uw restaurant maaltijd kunnen hebben ontbrak (zoals voldoende groenten en vezels).

Fast Food

Als je de fast-food route af en toe moet gaan, hoeft het niet crashen van uw gezonde voeding. Bewapen jezelf met kennis over wat er op het menu en de grootte van de porties. Als u niet zeker weet wat er in een bepaald gerecht, vragen. Elimineer woorden als, "groot", "super" of "up-size" uit je voeding-ordering woordenschat en orde regelmatige of zelfs "junior" porties. Vermijd gepaneerde en gefrituurde selecties, het kiezen van gegrild of geroosterd items in plaats daarvan. De meeste toppings zijn zwaar op de calorieën, vet en / of suiker, dus sla deze en krijg je de smaak zing van mosterd, kruiden of specerijen. Plantaardige salade is een goede keuze als u gemakkelijk gaan op de dressings en overslaan toppings zoals spekjes. Vermijd macaroni, aardappelen, en andere "salades" aan elkaar gelijmd met mayonaise. Geef je mening over de American Diabetes Association publicatie, "Uw gids voor Eating Out". Veel restaurants en fastfoodketens plaatsen hun menu's en voedingswaarde-informatie online. Gebruik deze middelen om vooruit te plannen.

Gebrek aan Planning

Een maaltijd plan is niet een menu. Het toont u de gedeelten van de juiste groepen voedingsmiddelen te eten bij het ontbijt, lunch, diner en snack (s), maar je moet nog steeds om uw werkelijke menu's te plannen en zet die maaltijd plan in actie. Velen van ons zijn niet gewend aan de planning van onze maaltijden van tevoren, en het veranderen van gewoonten met betrekking tot wat we eten is moeilijk. Het kan zijn dat een aantal van deze veranderingen in kleine stappen te maken, maar diabetische maaltijd planning zal snel een gewoonte geworden. Bij gebrek aan een plan is een diabetische grootste struikelblok voor een gezonde voeding.

Plan uw maaltijden

Zitten een keer per week, met uw familieleden, indien van toepassing, en bekijk uw planning voor de komende week. Identificeer alle mogelijke uitdagingen, zoals de dagen waarop uw schema overboekt is of je een borrel waar anderen het voedsel zal bijwonen. Ontwikkel een strategie voor de integratie van deze gebeurtenissen in uw algemene gezond eten voor de dag. Je moet ook een strategie van tevoren voor hoe je zal eten als je ziek bent van plan.

Als je eenmaal hebt behandeld met het probleem gebieden, gebruik uw maaltijd plan als een gids voor het plannen van uw werkelijke maaltijden en snacks voor de komende week. Profiteer van de lokale verkoop en coupons en bouw je menu's rond verse producten in het seizoen - u zult geld besparen en geniet van meer voedzame maaltijden. Selecteer een aantal gerechten te maken in grotere hoeveelheden, en vries het extra in single-grootte van de porties aan te trekken voor lunches of diners als je gehaast bent.

Conclusie

Het belang van planning voor gezonde maaltijden kan niet genoeg benadrukt worden. Een goede planning kan u helpen voorkomen dat het overslaan van maaltijden of het maken van slechte keuzes, en kan het verschil maken tussen een gezonde bloedsuikerspiegel en diabetes, dat is uit de hand te maken.