Belangrijke begrippen in Health Insurance

Belangrijke begrippen in Health Insurance

Ziektekostenverzekering is een van de grootste en belangrijkste sectoren van de verzekeringssector. Aanbieders garanderen medische voordelen betalingen van verschillende soorten bedekt gebeurtenissen in ruil voor premiebetalingen. Gezondheid van de plannen worden vaak gekocht door werkgever groepen waarin leden betalen dezelfde premie. U kunt ook kopen ziektekostenverzekering particulier als individu of gezin.

Voordelen

Ziekteverzekering voordelen zijn betalingen voor routine medische check-ups, laboratoria en procedures, ziekenhuisbezoeken, geneesmiddelen op recept, en andere gezondheidszorg behoeften. Polisvoorwaarden en de hoogte van de uitkeringen variëren sterk per product en per provider. De bredere uw bescherming en hoe hoger uw uitkering, de duurdere uw premie kosten.

Verzekeringspremies

Ziektekostenverzekering premies zijn de kosten die u betaalt aan een verzekeraar in ruil voor de garantie van de voordelen betalingen op claims voor overdekte evenementen. Zoals bij elke verzekering, worden uw premies op basis van het risico van uitbetaling voor de provider. Beleid Group bieden enorme voordelen in dat alle werknemers betalen premie, ongeacht de gezondheid geschiedenis en risicofactoren. Het kopen van een particuliere ziektekostenverzekering kan meer uitdagend als u reeds bestaande aandoeningen (ziekten of aandoeningen) of risicovollere gezondheid gedrag, zoals roken.

Insurance Network

Verzekering netwerken hebben uitgebreid in de 21e eeuw met de werkgever groepsverzekering plannen. Voorbeelden zijn zorgorganisaties, OEP en POS. Dit zijn wederzijds voordelige samenwerking tussen zorgaanbieders en verzekeraars. Providers akkoord met lagere tarieven van verschillende soorten diensten contractueel in ruil voor deelname aan het netwerk. Zorgverleners krijgen een bredere blootstelling aan leden van het netwerk of verzekerde deelnemers. De verzekerde deelnemers krijgen betere voordelen vanwege de lagere kosten op claims voor verzekeringsmaatschappijen.

Private Health Insurance

Particuliere ziektekostenverzekering is een sector van de verzekeringssector voor zelfstandigen of anderen niet in staat zijn om deel te nemen aan de groep gezondheid plannen. Het is moeilijker om betaalbare beleid vinden, tenzij je in je jaren '20 en '30 en in uitstekende gezondheid. Het kopen van een individu of gezin betekent dat je alleen beoordeeld op basis van uw gezondheidssituatie. Mensen met reeds bestaande aandoeningen of hoog risico factoren kunnen moeite hebben om een ​​beleid te vinden, en als er een is gevonden, kan het zeer duur zijn.

Dienst Uitgaven

Gezondheid plannen omvatten doorgaans eigen risico, eigen bijdragen en co-assurantie. Eigen risico is het bedrag dat u moet betalen in de richting van een overdekte dienst vóór voordelen beginnen. Als je een $ 250 ziekenhuis aftrekbaar, bijvoorbeeld, moet u de eerste $ 250 betalen voor uw verzekering voordelen beginnen. Co-betalingen zijn bedragen die u betaalt voor typische kantoor bezoeken of het aantal recepten. Co-verzekering is een percentage van de totale servicekosten dat u verantwoordelijk bent voor op een gedekte gebeurtenis zou zijn.