Belang van een fles voor baby's

Belang van een fles voor baby's

De beslissing om borstvoeding versus fles voeden van een baby is een intens persoonlijk één voor veel gezinnen. Een fles is een belangrijk onderdeel van het voeden van een baby, ongeacht de beslissing die u kiest. Er kunnen momenten zijn waarop u niet in staat om daar te zijn om persoonlijk te voeden van de baby en het hebben van een fles bij de hand is het noodzakelijk zal zijn. Er zijn vele redenen waarom een ​​fles is belangrijk voor een baby.

Vrijheid

Flessen laten de ouders om hun kind te voeden op elk moment, ongeacht de melkproductie van een moeder. Als de moeder werkt en moet een oppas of de vader neemt de baby voor een dagje uit met papa, dan een fles gevuld met gepompt moedermelk of formule zorgt voor de vrijheid van het voeden als moeder is niet in de buurt. In dit geval moet ook borstvoeding moeders een fles klaar voor een dergelijke gelegenheid.

Moeilijkheidsgraad Feeding

Terwijl een nieuwe moeder kan regelmatig wilt borstvoeding geven, soms het kind heeft een andere mening. Een kind kan niet goed hechten aan de tepel van zijn moeder om vele redenen, van een kleine tong defect aan de vorm en de grootte van de tepel zelf. Een fles wordt de enige manier om een ​​kind te kunnen voeden in dergelijke gevallen. De moeder kan ook problemen die melk of op een medicijn dat haar melk onveilig worden gebruikt voor de voeding maakt. Een fles gevuld met baby formule wordt de primaire vorm van voeding.

Supplementen en Geneeskunde

Baby's met speciale dieetwensen of digestieve behoeften kunnen extra vitaminen niet aangetroffen in moedermelk nodig. De fles staat ouders toe om gemakkelijk supplementen met moedermelk mengen. Een fles wordt een handige medicijn dispenser als het kind ziek wordt en vereist antibiotica of andere medicijnen. Dit kan met een speciaal ontworpen fles voor medicijnen afgifte of toe te voegen aan een gewone fles.

Het kiezen van een Fles

Er zijn vele soorten flessen en nippels op de markt. Ieder kind is anders en misschien beter te voeden van het ene type is dan een ander. Schaf verschillende soorten en zien welke je baby houdt best. Factoren om te overwegen onder meer hoe snel de melk stroomt, als de baby is gassy of huilt snel na de voeding en hoeveel melk druppelt uit de zijkant van zijn mond. Wanneer u een fles vinden die werkt, blijf daar voor zo lang als de babyfles-feeds.