Behandelingen voor Alcohol Substance Abuse in Tieners

Behandelingen voor Alcohol Substance Abuse in Tieners

Volgens het National Center on Addiction and Substance Abuse, 65 procent van de 12- tot 17-jarigen alcohol consumeren maandelijks en het verslag steeds dronken een keer per maand. Tieners kunnen gaan met dit gedrag niet kennen van de gezondheidsrisico's die ze nemen toe. Ze kunnen ook niet op de hoogte van de manieren om te stoppen als ze voelen dat ze verslaafd. Er zijn verschillende behandelingen en methoden beschikbaar om tieners aan te moedigen te stoppen met drinken.

Het maken van een lijst

Tieners met alcoholproblemen zou niet willen dat hun drinkgewoonten te veranderen 's nachts, omdat de weg naar herstel is een gestimuleerd proces. Om te beginnen, zullen ze nodig hebben om te erkennen dat ze een drankprobleem. Moedig hen aan om na te denken over het door ze op te schrijven van de voordelen van het drinken en de effecten van het drinken. Ze misschien reden om te stoppen na het zien van effecten drinken's opwegen tegen de voordelen te vinden.

Wijzigingen aanbrengen Lifestyle

Uw tiener zou de weg naar herstel beginnen met het maken van kleine veranderingen in levensstijl. Deze veranderingen kunnen het volgende omvatten: weg te blijven van plaatsen die alcoholische dranken te verkopen; niet bijwonen van partijen die alcohol schenken; en zich distantiƫren van vrienden die drinken en wie niet ondersteunend van hem stoppen zou kunnen zijn.

Buiten Ondersteuning

Herstellen van alcoholmisbruik is een proces. Er zijn programma's die een tiener kan helpen tijdens haar herstellende proces, zoals revalidatie of begeleiding. Praten met mensen van geloofsgemeenschappen, school counselors of familie en vrienden kunnen ook helpen. Bijwonen van een Anonieme Alcoholisten (AA) vergadering kan helpen uw tiener te zijn. In een AA-bijeenkomst, zal de tiener een sponsor die een voormalig alcoholist met ervaring in verleidingen, maar handhaaft zijn soberheid te hebben. Een sponsor begrijpt wat de tiener gaat door, en hij kan ondersteuning bieden in het verzet tegen de verleiding.

Detox veilig

Tieners die regelmatig misbruik van alcohol zal zijn lichamelijk afhankelijk van alcohol. Tieners die stoppen met drinken zou kunnen gaan door te trekken. Als ze dat doen, kunnen ze symptomen zoals hoofdpijn, beven, braken, angst, slapeloosheid en maagkrampen. In zeldzame gevallen kunnen ze delirium tremens ervaren --- een ernstige terugtrekking geval. Als de tiener ervaart symptomen van ernstig braken, koorts, toevallen of convulsies, een arts raadplegen.