Behandeling voor AIDS in de jaren 1980

Behandeling voor AIDS in de jaren 1980

In de jaren 1980, acquired immune deficiency syndrome (AIDS) was een nieuw en dubbelzinnige ziekte die leek homoseksuele mannen, drugsgebruikers beïnvloeden en degenen die bloedtransfusies ontvangen. AIDS ontwikkeld tot epidemische proporties waardoor ernstige ziekte en dood, het verlaten van de behandeling opties beperkt tot preventie, omdat weinig bekend was over de ziekte.

Het voorkomen

De enige vorm van behandeling in de jaren 1980 was de preventie en bewustwording, die landelijk werd aangevoerd door de federale overheid. Bovendien, in 1987 HIV en AIDS voorlichting werd geïmplementeerd in de scholen en in de hele homogemeenschap rechten. Ze werden ontworpen om niet alleen informatie, advies en preventieve methoden, zoals condooms, maar als een grootschalige campagne, zodat hoog-risico individuen konden laten testen.

Ziekte-Monitoring Systems

Opgericht in 1981, ziekte-monitoring systemen geholpen artsen begrijpen hoe AIDS werd overgebracht. Dit bevorderde een landelijke bekendheid van de ziekte en aangemoedigd individuen om bloedonderzoek te krijgen.

Alternative Solutions transfusies

Mensen die bloed ontvangen bezorgd over de veiligheid van de bloedvoorziening in de jaren 1980 te worden. Dit leidde tot nieuwe ontwikkelingen en technologieën, zoals alternatieve bloedtransfusies, autoloog bloed, virale inactivatie en kunstmatig bloed substituten. In 1985, serologische test voor het HIV virus werd een routine preventieve stap, waarbij al het bloed gescreend AIDS.

Transfusie Preventie

In de jaren 1980, de Food and Drug Administration uitgesloten bepaalde mensen die het AIDS-virus kan hebben van wordt toegestaan ​​om bloed te doneren. Dit omvatte elke man die seks hebben met een andere man sinds 1977 en mannelijke en vrouwelijke prostituees en hun partners hadden.

Vertrouwelijke Unit Uitsluiting Form

In 1986, werd de vertrouwelijke eenheid uitsluiting vorm geïmplementeerd, die een kans voor donoren aan te geven of zij geloofden dat zij zich bezighouden met hoog-risico-activiteit, waardoor hun bloed potentieel hoog risico voor een transfusie aanwezig. De vorm was vertrouwelijk en later bewerkt met face-to-face screening vragen.

Antivirale zidovudine

Beschouwd als het eerste geneesmiddel toegepast voor de behandeling van AIDS, antivirale zidovudine, (merknaam Retrovir) werd doorbraak behandeling die is gelicentieerd in 1987. Het geneesmiddel stopte de replicatie van het DNA keten van AIDS, waarbij de ziekte de progressie stoppen voorbij de HIV podium. Dit sterk verminderde het sterftecijfer in de late jaren 1980.