Behandeling opties voor HIV

Behandelingen voor HIV hebben een lange weg afgelegd in het verbeteren van de kwaliteit en de lengte van het leven, omdat medicijnen voor de ziekte werd voor het eerst ontwikkeld in 1989. Opties voor behandeling zijn afhankelijk van hoe geavanceerd uw ziekte is en of u een resistente stam van HIV, en ze meestal omvatten het combineren van drie of meer geneesmiddelen om de effectiviteit te verhogen.

NRTI

Nucleoside reverse transcriptase remmers, zoals Retrovir, zijn medicijnen voorgeschreven door uw arts om te voorkomen dat hiv uit zichzelf reproduceren.

PI's

Proteaseremmers, zoals Viracept, zijn geneesmiddelen die een storing van de vermenigvuldiging van hiv veroorzaken zodat het virus geen T-cellen van uw afweersysteem kan infecteren.

NNRTI

Niet-nucleoside reverse transcriptase remmers, zoals Sustiva worden voorgeschreven door een arts en andere behandelingen en werken door het blokkeren van enzymen die worden gebruikt door HIV om zich te vermenigvuldigen.

NtRTI

Viread is het enige geneesmiddel door de Food and Drug Administration die een nucleotide reverse transcriptase inhibitor en wordt gebruikt om zowel hepatitis B en HIV behandeling goedgekeurd.

Isentress

Isentress is de enige door de FDA goedgekeurde integrase inhibitor voor de behandeling van HIV en werkt door te voorkomen dat het virus uit het invoegen van zijn genetisch materiaal in je cellen.

Fuzeon

Fuzeon is de enige door de FDA goedgekeurde fusie remmer en wordt gebruikt om HIV te behandelen als je niet reageert op andere soorten behandelingen.

Selzentry

Selzentry is uniek omdat het het enige geneesmiddel dat menselijke doelwitcellen dan HIV en wordt gebruikt wanneer andere geneesmiddelen ondoeltreffend of als u HIV gevorderd.